Creatina Mhp Creatine monohydrate 300g Anterior Creatina Mhp Creatine monohydrate 300g

Creatina micronizata Cellucor COR-Performance Creatine 380g

75,00 RON
Stoc epuizat
SKU
CRE 27
Creatina
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Flacon de 380g ( 72 de serviri)

FORMA, MASA MUSCULARA ȘI FORTA Puterea incredibilă, mușchii și forta pură sunt toate mărci comerciale ale realizării fizice de elită. Lucrează pentru atingerea acestor obiective cu COR-Performance Creatine și crește-ți potențialul pentru a-ți dezvolta forța, mușchii și puterea!

Promovează-ti masa musculară cu creatină micronizată pentru o mai bună absorbție de la Cellucor. COR-Performance Creatina prezintă 5 g de Creatină Monohidrat „micronizată” pe servire.

Micronizarea Creatinei o descompune în molecule mai mici, ceea ce ajută la îmbunătățirea vitezei de digestie. Pur și simplu, cu cât digerăm mai rapid creatina, cu atât mai repede poate merge la nivelul mușchilor.

DE CE CREATINA?

Creatina Monohidrat este un ingredient legendar care are numeroase studii clinice care susțin utilizarea și efectele sale. Creatina se găsește în multe alimente diferite, inclusiv carne roșie și pește, și datorită beneficiilor sale de dezvoltare a mușchilor, suplimentarea cu creatina în dieta dvs. vă poate susține obiectivele de construire a masei musculare.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

cellucor creatine

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (5g) cu 250 ml din sucul dumneavoastra preferat inainte de inceperea antrenamentului.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni:

Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Cellucor
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taCreatina micronizata Cellucor COR-Performance Creatine 380g