Creatina

Creatina Alkalina Kre Alkalyn EFX Sports 120 capsule

Fii primul care evalueaza acest produs.

87,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Creatina tamponat / Creatina Kre Alkalyn / Creatina pentru masa musculara

Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Creatina alkalina EFX Sports Kre Alkalyn 120 capsule

Puterea acestui supliment nutritiv, creatina Kre Alkalyn, este pH-ul său exclusiv și este un progres major în suplimentele nutritive de performanță, datorită tehnologiei sale de stabilizare a creatinei prin "pH-Correct".

Creatina alkalina Kre Alkalyn este singura creatina cu un nivel al pH-ului de 12, moleculele fiind sintetizate cu agenți de "tamponare", utilizând un proces propriu de fabricație brevetat, de unde si numele de creatina tamponat. Omul de știință, dr. Jeff Golini, a descoperit că "tamponarea" pH-ului la 12 a produs o moleculă stabilă de creatină. Astfel, acest pH se adaptează la nivelul de aciditate al sistemului digestiv, iar creatina este stabilă și corpul nostru o asimilează și o utilizează eficient.

24 de atleți de elită din echipa națională bulgară de haltere au fost selectați pentru a participa la un studiu clinic care a comparat Kre Alkalyn cu creatina monohidrat standard. După 60 de zile, grupul Kre-Alkalyn® a înregistrat o creștere generală a forței de 28,25% față de cele din grupul din creatină monohidrat!

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza 2 capsule cu 30 de minute inainte de antrenament si inca 2 capsule imediat dupa antrenament!
Compozitie Nutritiva Nu

S-ar putea sa iti placa...

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5