Oxid nitric Kevin Levrone Shaaboom Pump shot 120 ml Anterior Oxid nitric Kevin Levrone Shaaboom Pump shot 120 ml

Carnitina Lichida Kevin Levrone Anabolic L-Carnitine 500ml

începand de la 95,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
AG45
Arzator de grasime
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Carnitina Lichida Kevin Levrone Anabolic L-Carnitine 500ml ( 33 de serviri)

Kevin Levrone vine cu al doilea produs din gama BlackLine Series si anume Anabolic L-Carnitine , l-carnitina este probabil cel mai folosit arzator de grasime, fara efecte secundare. L-Carnitina este un aminoacid neesential cu un important rol in metabolismul grasimilor. A fost izolat si identificat pentru prima data la inceputul secolului al XX-lea din carnea rosie, dar functia lui in organism a fost inteleasa in anul 1970, cand s-a si inceput comercializarea pe piata farmaceutica si ulterior a aparut pe piata suplimentelor nutritive.

L-Carnitina faciliteaza transportul acizilor grasi in mitocondrie (uzina energetica a celulei), asigurand patrunderea acestora prin membrana celulara. L-Carnitina mai asigura si eliminarea acizilor din interiorul mitocondriei, ca urmare a metabolismului. In musculatura striata, cea responsabila de miscarea organismului si in muschiul cardiac, o contributie majora la productia de energie o are oxidarea acizilor grasi, acestea fiind dovedite stiintific putem considera ca l-carnitina favorizeaza transformarea grasimilor in energie.

Anabolic L-Carnitine de la Kevin Levrone este un produs care se potriveste foarte bine pe realitatile lumii moderne, in care atat femeile cat si barbatii, cauta sa se mentina intr-o forma fizica optima, imbinand sportul cu o dieta adecvata.

Acesta L-Carnitina lichida de la Kevin Levrone raspunde nevoii de a slabi sanatos, de a elimina grasimea nedorita dar si de a mentine in acelasi timp cat mai multa masa musculara.

L-Carnitina este ideala in curele de slabire, pentru cei care doresc sa isi creasca masa musculara de calitate, adica fara grasime si retentie de apa.

Fiecare servire ofera 3000mg L Carnitina si 10mg vit.B5 (pantothenic acid) care ajuta organismul sa foloseasca carbohidratii mai bine ca si sursa de energie.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 15 ml inainte de antrenament sau inainte de orice activitati fizice. Atentie: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut pentru o dietă variată. Se recomandă o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compușii produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. În cazul sarcinii sau alăptării, trebuie să vă consultați medicul înainte de a consuma produsul. Fabricat într-o fabrica care prelucrează și soia, ouă și produse din nuci.
Brand Kevin Levrone Signature Series