Lazar Angelov Nutrition Tribulus 2000mg 90 tablete Anterior Lazar Angelov Nutrition Tribulus 2000mg 90 tablete

Big Supps Apetite Stop 60 capsule

145,00 RON
în stoc
SKU
ADG-97
Suplimente pentru controlul apetitului alimentar
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS REAL APETITE STOP 60 capsule (30 de portii)

REAL APETISTOP de la BIGscience combină o serie de ingrediente active 100% naturale care favorizează eficient scăderea poftei de mâncare și senzația de sațietate timpurie în timpul meselor, facilitând obiectivul de pierdere a grăsimilor din alimentație, atât la sportivii care doresc o reducere a grăsimii corporale, cât și în persoanele cu un stil de viață mai puțin activ care doresc să slăbească.

Formulat de Adrián Díaz Rúa și Carlos Mejías, REAL APETISTOP de la BIGscience are în formula sa exclusivă 3 ingrediente active de bază, a căror combinație a demonstrat capacitatea de a reduce semnificativ senzația de apetit: drojdie de bere hidrolizată (prin brevetul DNF-10 ®), combinația de extracte de verbena de lămâie și flori de hibiscus prezentă în brevetul Metabolaid® și, în final, un bonus suplimentar de extract de șofran.

Primul ingredient furnizează peptide din drojdia de bere, în special Saccharomyces cerevisae hidrolizată, un ingredient activ care reglează aportul alimentar acționând asupra hipotalamusului, prin modularea nivelurilor anumitor neuropeptide și hormoni pe termen scurt și lung. Acest lucru ajută la controlul senzației de poftă de mâncare înainte de a mânca, pe lângă accelerarea senzației de sațietate în timpul meselor.

In al doilea rand, extractele de verbina de lamaie si floare de hibiscus actioneaza sinergic, favorizand senzatia de satietate si ajutand la mentinerea unei diete cu deficit caloric sustinuta in timp.

Diverse studii au confirmat o pierdere mai mare în greutate la persoanele care au completat o dietă cu conținut scăzut de calorii cu aportul de Metabolaid®.

În cele din urmă, extractul de șofran, printre numeroasele sale beneficii pentru organism, ajută la reducerea poftei de alimente încărcate cu grăsimi și zaharuri, provocând aceeași senzație de satisfacție pe care o produce ingestia acestor alimente ultra-gustoase, dar nerecomandate, ridicând nivelurile neurotransmitatorilor asociati cu placerea precum dopamina si serotonina.

Noul REAL APETISTOP de la BIGscience este un produs 100% natural care vă va ajuta să vă controlați apetitul și să tolerați o dietă restrictivă care vizează pierderea grăsimii corporale, ajutându-vă în scopul de a vă controla și pierde în greutate. 

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 capsule pe zi.
Brand Big Supps