Aminoacizi

Aminoacizi esentiali Lazar Angelov Nutrition Essential Amino 390g

Fii primul care evalueaza acest produs.

139,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Aminoacizi Esentiali EAA

* Campuri Obligatorii

Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Lazar Angelov Nutrition Essential Amino 390g (55 de serviri)

Aminoacizii esentiali de la Lazar Angelov Nutrition au rolul să susțină antrenamentele intense, să asigure refacerea musculară și să susțină toate procesele de creștere și reparare ale organismului.

Cei 8 aminoacizi esentiali conținuți in suplimentul nutritiv Lazar Angelov Nutrition Esential Amino vin cu 3 arome : mango/maracuja, orange și bubblegum.

Esential Amino pot fi folosiți atât înainte, pe parcursul antrenamentului cât și imediat după antrenament pentru a asigura refacerea musculară rapidă.

De ce sunt importanți AMINOACIZII ESENTIALI ?

Acești 8 aminoacizi esențiali (valina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofan, feninalalanina) participa în mai multe procese ale organismului de la digestie, asimilare, refacere și pana la buna funcționare a sistemului imunitar. Aminoacizii neesențiali pot fi sintetizați în organism din alți aminoacizi, în timp ce, aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizati si produși de către organismul nostru, acești aminoacizi esentiali trebuie să ii luam din alimente sau din suplimente nutritive, cum ar fi Esențial Amino.

Copiii mai au nevoie de încă doi aminoacizi esențiali - arginina și histidina. Studiile leagă rolul lizinei și argininei ca factori pentru sinteza hormonilor de creștere. La adulți, dar mai ales la copiii ale căror organisme se dezvoltă mai repede, furnizarea tuturor aminoacizilor esențiali prin alimente sau in unele cazuri din suplimente este critică pentru sănătate. Aminoacizii esentiali sunt vitali pentru creștere, pentru dezvoltarea musculară și pentru sistemul imunitar.

Fiecare servire de Esential Amino conține :

- 988mg Leucina

- 476mg Izoleucina 

- 558mg Valina 

- 956mg Lizina 

- 809mg Fenilalanina

- 502mg Treonina

- 466mg Metionina

- 344mg Histidina 

- 126 mg Triptofan 

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Lazar Angelov Nutrition
Mod Administrare Se administrează 1 cupa cu 300 ml apa înainte și imediat după antrenament.
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5