vitamine yava labs multivitamin 60 capsule

75,00 RON
în stoc
SKU
VMN45
Vitamine si Minerale
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS MULTIVITAMIN 60 de capsule

Yava Labs Multivitamin este un supliment alimentar care conține o gama larga de vitamine și minerale și alte ingrediente care au rol ca sa intareasca sistemul imunitar si starea de sanatate.

Multivitamin are un efect pro-sănătate care ajută organismul la o varietate de niveluri, mai ales atunci când cererea este mare. Oamenii care trăiesc un stil de viață activ din punct de vedere fizic au nevoie de mai mulți nutrienți decât persoana medie inactivă pentru a încuraja refacerea musculară și obiectivele legate de performanta sportiva.

Din acest motiv, suplimentarea cu vitamine și minerale este o alegere excelentă.

Beneficiile cunoscute ale multivitaminelor sunt îmbunătățirea regenerării, menținerea unui efect semnificativ asupra sistemului nervos, reducerea oboselii, creșterea performanței sportive, creșterea forței și a energiei și neutralizarea radicalilor liberi nocivi.

Ingredientele noastre multivitamine sunt prezentate în forma lor cea mai biodisponibilă, astfel ușor de digerat și absorbit. În plus, sunt sub formă de capsule ușor de înghițit.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 tablete dimineata sau la amiaza impreuna cu o masa. Atenție! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos! Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor! A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Brand Yava Labs