Vitamine si Minerale

Vitamine si minerale Peak Zincma 120 capsule

Fii primul care evalueaza acest produs.

75,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Performanta sportiva / Suport hormonal
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Flacon cu 120 de capsule (40 de serviri))

ZincMA este un supliment nutritiv eficient bazat pe zinc-L-monometionina, magneziu și vitamina B6 ce se asimileaza optim. Aceste trei minerale si vitamine formulate in dozele corecte sunt extrem de importante pentru întregul metabolism, contribuie la nivelurile normale de hormoni în sânge și la reglarea sistemului hormonal.

ZincMA este supliment care functioneaza la mulți sportivi, daca aveți un deficit sever de zinc, magneziu sau vitamina B6, suplimentarea cu zincMA va fi clar vizibilă și extrem de eficientă, va ajuta la normalizarea nivelului de testosteron în sânge, va intari sistemul imunitar, reducând în același timp simptomele de oboseală. Spre deosebire de preparatele convenționale de zinc și magneziu, ZincMA este un supliment cu zinc, magneziu și vitamina B6 ce se asimileaza optim.

Acești trei micronutrienți sunt extrem de importanți pentru o varietate de procese metabolice. Absorbția optimă (biodisponibilitate) de zinc este legată de chelația aminoacidului metionină, în timp ce magneziul ca citrat de magneziu și oxid de magneziu oferă un amestec excelent pentru furnizarea acută și de lungă durată de magneziu. Magneziul și zincul activează bine peste 300 de enzime (biocatalizatori) și, împreună cu vitamina B6, sunt esențiale pentru numeroase funcții ale organismului. Funcționalitatea zincului și a vitaminei B6 Trebuie subliniat rolul zincului. S-a dovedit că zincul contribuie la niveluri normale de testosteron în sânge.

Zincul este susținut de vitamina B6, care are și o funcție de reglare în ceea ce privește activitatea hormonală. Zincul este important și pentru sistemul imunitar, împreună cu vitamina B6, contribuie la funcția normală a sistemului imunitar, la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Zincul este de asemenea popular pentru că are un efect pozitiv asupra menținerii pielii normale, a vederii, a oaselor, a părului și unghiilor normale. Importanța zincului se reflectă și în faptul că sprijină sinteza normală a ADN-ului, adică substanța purtătoare a materialului genetic și - ca magneziul - are o funcție în diviziunea celulară. Zincul este de asemenea implicat în menținerea funcțiilor cognitive normale.

Magneziul este un mineral vital, împreună cu vitamina B6, contribuie la un metabolism energetic normal, astfel, ajuta la reducerea oboselii. De asemenea, este util pentru funcția musculară normală, motiv pentru care magneziul este unul dintre cele mai populare suplimente după un antrenament intens. De asemenea, trebuie subliniat sprijinul pozitiv pentru echilibrul electroliților sau mineralelor și reglarea echilibrului hidric. Împreună cu zincul, magneziul contribuie la sinteza proteică normală, o cerință de bază pentru construirea mușchilor.

Magneziul și vitamina B6 sunt importante pentru sistemul nervos și funcția normală a acestuia. La fel ca zincul, magneziul are un efect pozitiv asupra oaselor normale și a dinților normali și, la fel ca vitamina B6, poate normaliza funcțiile mentale. Acesta este motivul pentru care magneziul este cunoscut în mod popular sub numele de "sarea păcii interioare".

Fiecare servire ofera:

- Magneziu 450 mg

- Zinc 30 mg

- Vitamina B6 10,5 mg

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza 3 capsule seara pe stomacul gol, inainte de culcare!
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5