Vitamine si Minerale

Vitamine si Minerale Peak Vitamins a-z 180 tablete

Fii primul care evalueaza acest produs.

55,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Vitamine si Minerale
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Flacon cu 180 de tablete ( 90 de portii)

Vitaminele A-Z este un supliment multivitaminic cu 27 de substante active, vitamine, minerale și oligoelemente esențiale, care sunt eliberate în timp, adică uniform în mai multe ore. Vitaminele A-Z susțin funcționarea normală sau corectă a organismului în ceea ce privește funcțiile importante ale organismului și metabolice.

Vitaminele A-Z servesc la aportul de bază de vitamine, minerale și oligoelemente, dar nu pot corespunde funcționalității formulei mai complexe Ultra A / Z.

Vitaminele A-Z este o matrice cu vitamine, minerale și oligoelemente, care sunt în principal vitale și acționează ca substanțe reglatoare din organism. Vitaminele A-Z sprijină funcționarea corectă a organismului dvs. în multe feluri. De exemplu, acest supliment poartă pentru a menține un sistem imunitar și nervos normal, precum și pentru a regla sistemul hormonal și pentru a sprijini funcțiile metabolismului dvs. (în multe feluri), sinteza proteinelor și a tiroidei, precum și reducerea oboselii.

Vitaminele A-Z nu trebuie privite ca un înlocuitor pentru o alimentație bună si sanatoasa. Acesta vă garantează furnizarea de bază de vitamine, minerale și oligoelemente, dar nu oferă varietatea și varietatea substraturilor nutritive care sunt prezente în alimentele sănătoase. Funcționalitatea și modul de acțiune al vitaminelor A-Z Vitamins, mineralele și oligoelementele sunt esențiale ca substanțe reglatoare din organism, motiv pentru care sunt esențiale pentru sănătatea generală și performanța atletică de top.  Complexul de vitamine din Vitamins A-Z de la Peak este compus din 14 vitamine din grupele A, B, C, D, E și K și are un efect pozitiv de susținere asupra funcționalităților metabolismului si organismului. Vitaminele A, C și E susțin funcționarea normală a sistemului imunitar și protecția celulelor împotriva radicalilor liberi. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, care este important pentru funcționarea cartilajelor, vaselor de sânge, oaselor, dinților, gingiilor și pielii. Vitaminele B susțin metabolismul energetic corect și astfel reduce oboseala. Biotina este deosebit de importantă pentru menținerea părului normal și a unghiilor, în timp ce vitamina D susține absorbția calciului și, astfel, menținerea oaselor și a dinților. Vitamina K contribuie, de asemenea, la coagularea normală a sângelui.

Cele 13 minerale vitale și oligoelemente din vitaminele Vitamins A-Z sunt implicate în nenumărate funcții metabolice și ale corpului. Rolul central al magneziului și zincului trebuie subliniat aici. Printre altele, zincul contribuie la un metabolism normal de proteine, carbohidrați și grăsimi (precum și metabolizarea acidului, vitamina A). Structura și creșterea normală a celulelor (diviziunea celulară, sinteza ADN-ului și proteinelor) și funcționarea normală a sistemului imunitar sunt de asemenea favorizate. Zincul poate ajuta chiar la menținerea pielii, părului și unghiilor, în timp ce magneziul contribuie la echilibrul electrolitic și la funcțiile normale ale mușchilor și sistemului nervos. Piperina din extractul de ardei este îngropată ca un substrat sinergic și face din vitaminele A-Z un supliment excelent pentru îngrijirea de bază si o buna functionare a organismului.

Vitamins A-Z :

- Complex de vitamine cu 14 vitamine

- Complex cu 13 minerale și oligoelemente

- Conține piperine

- Tablete cu efect de eliberare susținută

- Ideal pentru buna functionare a organismului

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza 2 tablete dupa micul dejun.
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5