Vitamine si minerale lichide Sunwarrior Vitamin Mineral Rush 887 ml

205,00 RON
în stoc
SKU
VMN86
vitamine si minerale sub forma lichida
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Vitamine si minerale lichide Sunwarrior Vitamin Mineral Rush

Vitaminele sub forma lichida din Rush Mineral Vitamin Liquid provin în întregime din surse organice de plante. Acestea contine o cantitate bogată de vitamine din grupul de VITAMINE B și vitamina D3 din lichen.

Natura lichidă a acestui supliment puternic ajută la absorbția vitaminelor esențiale de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa corect. Aceste vitamine sunt utilizate în tot corpul pentru a stimula metabolismul, pentru a ajuta la construirea și repararea țesuturilor, au rolul ca antioxidanți și ca părți cheie ale hormonilor, neurotransmițătorilor și multe alte procese care contribuie la buna functionare a organismului.

Vitaminele și mineralele 100% naturale și vegetale sunt amestecate pentru a crea un super supliment crud ideal. Aceste ingrediente naturale contin fitonutrienți, cum ar fi acidul fulvic, care furnizează minerale pe bază de plante pentru o absortie crescută, ducând toti nutrientii către celulele care au nevoie de acestia.

Majoritatea multivitaminelor se bazează pe substanțe sintetice: vitamine produse în laborator folosind gudron de cărbune, produse secundare din petrol, acetonă, acetilenă, substanțe chimice și acizi. Aceste vitamine sintetice nu se găsesc în mod natural în alimente.

Sunwarrior nu folosește absolut niciun produs sintetic, substanțe chimice, materiale de umplutură, lianți sau aditivi artificiali.

Vitaminele si mineralele lichide de la Sunwarrior conține vitamine și minerale pe care organismul le poate recunoaște cu ușurință și le poate folosi in mod corect si sanatos.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 capacel 30ml impreuna cu o masa.
Brand SunWarrior