performanta sportiva evogen evoboost t 60 capsule Anterior performanta sportiva evogen evoboost t 60 capsule

vitamine pudra evogen evovite powder 168g

Pret/buc 189,00 RON Pret recomandat 220,00 RON
Stoc epuizat
SKU
VM63
Vitamine si Minerale pudra
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-31,00LEI

Evogen Evovite 168g (30 de serviri)

GÂNDIȚI-VĂ LA EVOVITE PUDRA CA LA O ASIGURARE NUTRIȚIONALĂ PUTERNICĂ PENTRU STILUL TĂU DE VIAȚĂ ACTIV SI SANATOS.

EVOVITE POWDER este mult dincolo de un simplu produs de vitamine cu potență ridicată. Este un complex puternic de trei suplimente într-un singur produs.

EVOVITE PULBERE este conceput nu numai pentru a sprijini sănătatea și a umple golurile din alimentația zilnică, ci și pentru a crește performanța. Dacă nu vă plac pastilele sau doriți să creșteți potența capacitatii de refacere post antrenament, EVOVITE POWDER va face un mare plus la orice shake proteic.

INGREDIENTE SUPERIOARE PENTRU REZULTATE SUPERIOARE

Albion® Minerale chelate certificate Când vine vorba de nutriție, este greu să înlocuiți substanțele nutritive găsite în alimentele integrale. Cu toate acestea, deoarece multe culturi crescute în ferme au din ce în ce mai puțină compoziție de vitamine și minerale, este important ca sportivii activi să se completeze cu minerale cheie, ar fi zincul, magneziul, potasiul etc. Cerințele nutritionale ale unui atlet sunt mai mari decât în mod normal datorită nivelurilor crescute de activitate de la haltere, cardio și stilului de viață activ. Din aceste motive, EVOVITE POWDER utilizează numai minerale chelate de cea mai înaltă calitate. Aceste minerale sunt legate de aminoacizi pentru a ajuta la asigurarea biodisponibilității maxime și a utilizării de către organism. Organismul chelează în mod natural anumite minerale, astfel încât mineralele chelate ajută la salvarea câtorva procese biochimice pentru corpul tău. Nu are sens să suplimentați cu minerale de calitate scăzută care, în cele din urmă, nu sunt absorbite și acesta este motivul pentru care EVOVITE POWDER stabilește standardul pentru formula de minerale chelate de înaltă calitate.

Carnosyn® beta-alanină EVOVITE este menit să fie luat o dată pe zi, cu alimente și cu alte produse, cum ar fi EVP XTREME, care conține, de asemenea, beta-alanină. Acesta combinare de suplimente ajută la asigurarea sintezei maxime intra-musculare carnosine datorită altor cofactori necesare pentru a produce carnosine fiind ușor disponibile, ar fi magneziu, ATP, histidină, etc. Suplimentarea cu 1.2 grame de beta-alanina a fost de fapt dovedit a menține niveluri ridicate de carnosine la bărbați activi după încărcare beta-alanină. Nivelurile mai ridicate de carnosină sunt cele care determină creșterea performanței și rezistenței, astfel încât, indiferent de produsul beta-alanină pe care îl utilizați împreună cu EVOVITE, puteți fi siguri că primiți un total validat clinic de beta-alanină pe tot parcursul zilei în modul în care a fost destinat să fie ingerat, nu doar pre-antrenament de câteva ori pe săptămână.

Longvida SD® Extract de curcumina Curcumina este unul dintre cele mai interesante ingrediente generale de sănătate de pe piață, și pentru un motiv bun. Ca un antioxidant care trece bariera hemato-encefalică, curcumina poate promova și sprijini sănătatea creierului prin combaterea radicalilor liberi, care poate provoca stres oxidativ pentru celule. Ca agent de susținere a inflamației, curcumina ajută la îmbunătățirea confortului articulațiilor și promovează sănătatea și mișcarea optimă a articulațiilor. Curcumina poate ajuta, de asemenea, în menținerea nivelurilor sănătoase de colesterol LDL promovarea în același timp creier optim, inima, și sănătatea vaselor de sânge. Evogen nu numai că utilizează curcumina, dar Longvida SD® curcumina optimizat. Prin intermediul tehnologiei de ultimă oră, această formă brevetată de curcumină poate livra curcumină liberă în țesuturile țintă prin cerințele critice de biodisponibilitate ale permeabilității, solubilității și stabilității. Dezvoltat în colaborare cu neurologi de elită la UCLA, Longvida® poartă o multitudine de cercetare în spatele ei. Spre deosebire de multe alte forme de curcumina care au biodisponibilitate scăzută, forma utilizată în EVOVITE este superioară, și devine absorbit cu ușurință pentru a sprijini starea generală de sănătate.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa la micul dejun.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Acest produs este contraindicat minorilor!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen