arzator de grasime lazar angelov nutrition cell burner 120 capsule Anterior arzator de grasime lazar angelov nutrition cell burner 120 capsule

vitamine evogen evovite 60 capsule

Pret/buc 169,00 RON Pret recomandat 189,00 RON
în stoc
SKU
VM 60
Vitamine, Minerale, Beta Alanina si Curcumina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-20,00LEI

EVOGEN EVOVITE 60 de capsule ( 30 de serviri)

Scopul nostru este de a promova sănătatea și perfecțiunea fizică și credem cu tărie că EVOVITE ajută la realizarea acestui lucru.

EVOVITE este mult dincolo de doar un complex de multivitamine cu potență ridicată.

Sunt 3 suplimente într-unul singur.

- O formulă multivitamine/minerale cu forme excepționale de ingrediente

- Un supliment de beta-alanină validat clinic

- Un supliment de curcumina superior tehnologic

Realitatea este că multe formule de multivitamine folosesc forme ieftine de vitamine și minerale și, adesea, se laudă că au până la 70 de ingrediente care nu sunt în mare parte dovedite a face nimic la nivelurile pe care le conțin.

La Evogen Evovite Calitatea și eficienta au fost pe primul loc.

INGREDIENTE SUPERIOARE PENTRU REZULTATE SUPERIOARE

Albion® Certified Chelated Minerals – Când vine vorba de nutriție este greu să înlocuiești nutrienții găsiți în alimentele integrale. Cu toate acestea, deoarece multe culturi crescute în ferme au din ce în ce mai puțină compoziție de vitamine și minerale, este important ca sportivii activi să completeze cu minerale cheie, ar fi zincul, magneziul, potasiul etc. Cerințele de vitamine ale unui atlet sunt mai mari decât ale unei persoane sedentare în mod normal datorită nivelurilor crescute de activitate in sala de forta, cardio și alte activitati fizice. Din aceste motive, EVOVITE utilizează numai minerale chelate de cea mai înaltă calitate. Aceste minerale sunt legate de aminoacizi pentru a ajuta la asigurarea biodisponibilității maxime și a utilizării de către organism. Organismul chelează în mod natural anumite minerale, astfel încât mineralele chelate ajută la salvarea câtorva procese biochimice pentru corpul tău.

Nu are sens să suplimentați cu minerale de calitate scăzută care, în cele din urmă, nu sunt absorbite și de aceea EVOVITE stabilește standardul pentru formulări de minerale chelate de înaltă calitate.

CarnoSyn® Beta-alanina - De multe ori veți vedea pre-antrenament formulări hiper-încărcate cu beta-alanina. Din păcate, cercetarea nu sprijină acest lucru. Ceea ce susține cercetarea este de a lua doze mai mici de beta-alanină pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Având în vedere acest lucru, EVOVITE este menit să fie luat de două ori pe zi cu alte produse, ar fi EVP XTREME, care conțin, de asemenea, beta-alanină. Acesta combinatie ajută la asigurarea sintezei maxime intra-musculare carnosine datorită altor cofactori necesare pentru a produce carnosine fiind ușor disponibile, ar fi magneziu, ATP, histidină, etc

Suplimentarea 1.2 grame de beta-alanina a fost de fapt dovedit a menține niveluri ridicate de carnosine la bărbați activi după încărcarea cu beta-alanină. Nivelurile mai ridicate de carnosină sunt cele care determină creșterea performanței și rezistenței, deci indiferent de produsul beta-alanină pe care îl utilizați împreună cu EVOVITE , puteți fi siguri că primiți un raspuns validat clinic de beta-alanină pe tot parcursul zilei în modul în care a fost destinat să fie ingerat, nu doar pre-antrenament de câteva ori pe săptămână.

Longvida SD® Extract de curcumina - Curcumina este unul dintre cele mai interesante ingrediente generale de sănătate de pe piață, și pentru un motiv bun. Ca un antioxidant care trece bariera hemato-encefalică, curcumina poate promova și sprijini sănătatea creierului prin combaterea radicalilor liberi, care poate provoca stres oxidativ pentru celule. Ca agent de susținere a inflamației, curcumina ajută la îmbunătățirea confortului articulațiilor și promovează sănătatea și mișcarea optimă a articulațiilor. Curcumina poate ajuta, de asemenea, în menținerea nivelurilor sănătoase de colesterol LDL și promovând în același buna functionare a creierului, inima, și sănătatea vaselor de sânge.

Evogen nu numai că utilizează curcumina, dar Longvida SD® curcumina optimizat. Prin intermediul tehnologiei de ultimă oră, această formă brevetată de curcumină poate livra curcumină liberă în țesuturile țintă prin cerințele critice de biodisponibilitate ale permeabilității, solubilității și stabilității. Dezvoltat în colaborare cu neurologi de elită la UCLA, Longvida® poartă o multitudine de cercetare în spatele ei. Spre deosebire de multe alte forme de curcumina care au biodisponibilitate scăzută, forma utilizată în EVOVITE este superioară, și devine absorbit cu ușurință pentru a sprijini starea generală de sănătate și de refacere.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 tablete dupa micul dejun cu 200 ml apa.
Brand Evogen