swanson maca 100 capsule

Fii primul care evalueaza acest produs.

40,00 RON

Disponibilitate: In stoc

MACA
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Swanson Maca 100 de capsule

Maca este o planta cultivată la cea mai mare altitudine din lume, crescând în munții din Peru, la 4100 de metri.

Această rădăcină este întrebuințată deseori ca plantă medicinală sub formă de pudră (obținută prin măcinare), dar și ca ingredient principal în unele suplimentele nutritive pentru sportivi si oameni activi.

Maca este considerat un eficient afrodisiac, datorita faptului ca are capacitatea de a crește fertilitatea atât la bărbați, cât și la femei.

Maca este recunoscută ca fiind planta cu un efect intens asupra libidoului. Grație funcției sale de îmbunătățire a funcției erectile masculine, aceasta mai este cunoscută și sub denumirea de "viagra naturală". Această rădăcină este benefică și femeilor, folosita pentru fertilitate.

Maca este un echilibrant hormonal și stimulează glanda pituitară, acționând ca un tonic pentru sistemul hormonal. Când glanda pituitară funcționează optim, întregul sistem endocrin este echilibrat, deoarece această glandă controlează și susține activitatea tuturor glandelor endocrine.

Acest "creier endocrin" controlează, între altele și secreția de testosteron, în cazul bărbaților, și de estrogen și progesteron, în cazul femeilor. În același timp, Maca este folosită pentru a trata disfuncțiile hormonale care pot apărea în timpul menopauzei sau a andropauzei.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că această planta reduce riscul apariției cancerului de prostată la bărbați. La femei în schimb, consumul de Maca favorizează asimilarea calciului în oase, prevenind astfel apariția osteoporozei.

Maca se poate încadra rapid în regimul de viaţă al unei femei, pentru că poate contribui la ameliorarea simptomelor premenstuale sau de menopauză şi la echilibrarea nivelului ei hormonal. Femeile care au ovar polichistic pot folosi maca deoarece rădăcina respectivă ajută la controlul nivelului de estrogen în organism.

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza intre 1-6 capsule pe zi in functie de recomandarea medicului.
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5