glutamina capsule yava labs L-glutamine 90 caps Anterior glutamina capsule yava labs L-glutamine 90 caps

supliment articulatii yava labs joint formula 90 capsule

95,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AL-46
Articulatii si ligamente
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS JOINT FORMULA 90 capsule

Formula pentru articulații Yava Labs este un supliment alimentar extrem de eficient conceput pentru a susține oasele, articulațiile și cartilajele.

Sănătatea articulațiilor este esențială pentru sănătatea generală.

Acesta formula ajută la menținerea țesutului conjunctiv și a articulațiilor sănătoase. Produsul Joint Formula conține ingrediente testate și recomandate clinic;

Glucozamină 1500 mg,

Condroitină 600 mg

MSM 900 mg

Joint Formula este pentru îmbunătățirea sănătății articulațiilor, amplitudinea de mișcare și confort; ajută la refacerea și menținerea flexibilității articulațiilor, precum și ameliorarea disconforturilor asociate cu vârsta, greutatea sau stresul asupra articulatiilor legat de cei care fac foarte mult sport, evitand uzura pe articulatii.

Corpul nostru produce mai puține substanțe naturale care ne mențin cartilajele și articulațiile sănătoase și fără durere pe măsură ce îmbătrânim.

Glucozamina din Joint Formula promovează sănătatea articulațiilor, flexibilitatea și confortul prin creșterea lubrifierii articulațiilor.

Formula noastră protejează și reconstruiește țesutul articular, permițând cartilajului dumneavoastră să se vindece.

Complexul de glucozamină și condroitină conține ingrediente care funcționează în armonie pentru a oferi o ameliorare adecvată a durerii pentru umeri, spate, genunchi și articulații. Potrivit cercetărilor, MSM din acest supliment îmbunătățește mobilitatea și elasticitatea prin creșterea hidratării articulațiilor și oferind sulf pentru a ajuta la întărirea și construirea cartilajului.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți sanatatea si eficienta articulațiilor, oaselor și cartilajelor  sau sunteți un atlet pasionat de fitness, formula pentru articulații Yava Labs este utilă. Fiecare pachet de formula pentru articulații Yava Labs are 90 de capsule suficiente pentru 30 de porții. O porție constituie 3 capsule. Conține în principal glucozamină 1500 mg, condroitină 600 mg și MSM 900 mg.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 3 capsule pe zi impreuna cu o masa.
Brand Yava Labs
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea tasupliment articulatii yava labs joint formula 90 capsule