colagen vegan sunwarrior collagen building protein 500g Anterior colagen vegan sunwarrior collagen building protein 500g

sunwarrior clean keto protein peptides 720 g

începand de la 210,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
PRO75
Proteine vegane
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

SUNWARRIOR CLEAN KETO PROTEIN PEPTIDES 720g (15 portii)

Nou 100% pe bază de plante Clean Keto Peptide de Proteine Vegetale.

Arde grăsime ca sursa de energie.

Grăsime curată din ulei de nucă de cocos MCT combinate cu proteine de fasole fava, proteine fermentate mazăre, și peptide de proteine din orez brun oferă energie rapidă și ajută la reducerea poftei de mancare. Am inclus vitamine esențiale (nu sintetice), și minerale, in ziua de astazi corpurile noastre au mare nevoie de vitamine si minerale naturale.

Sunwarrior a creat o modalitate curată și ușoară de a rămâne în Cetoza cu amestecul nostru unic de proteine și ingrediente curate, keto-suport.

Pierde în greutate și cresteti nivelul de energie, metabolismul, și starea generală de sănătate cu al nostru expert artizanal Clean Keto Protein Peptide. Consumul unei diete ketogenice (consum ridicat de grăsime, proteine moderate, scăzut in carbohidrati) pune corpul într-o stare de cetoză în cazul în care corpul tau arde grasimi ca si sursa de energie, în loc de zahăr.

Când organismul dumneavoastră intră în cetoză, atât nivelul zahărului din sânge, cât și cel al insulinei scad. Această picătură permite celulelor adipoase să elibereze apa pe care au depozitat-o. Cu apa plecata, celulele adipoase sunt acum suficient de mici pentru a intra în fluxul sanguin și să fie utilizate ca energie. Amestec sinergic Sunwarrior de grăsimi sănătoase, amestec de proteine pe bază de plante, vitamine esențiale, și Aquamin™ vin împreună într-o combinație puternică pentru a vă ajuta să ardeti grăsimea, controlul poftelor tale, stai concentrat, și iti ofera energia de care ai nevoie pentru a zdrobi obiectivele pe care le-ați stabilit.

Fava Bean

Fasolea fava este bogată în fibre și proteine și este o sursă excelentă de fier. Contine în mod natural L-dopa (L-dopamina).

Peptide din orez

Peptidele de orez promovează hidratarea și regenerarea celulei datorită concentrației lor de glutamină și alanina. Aceste proteine cu lanț mic sunt mai absorbabile, astfel încât acestea sunt ușor de utilizat de către organism. Biodisponibilitatea lor sprijină greutatea sănătoasă și bunăstarea generală.

Proteină de mazăre

Conține aminoacizi cu lanț ramificat. Proteina de mazăre vă ajută să vă simțiți mai plini, susține metabolismul, ajută la menținerea greutății sănătoase, promovează creșterea musculară și sprijină nivelul de zahăr din sânge sănătos.

MCT (ulei de nucă de cocos)

Trigliceridele cu lanț mediu sunt molecule mici, permițând penetrarea rapidă în membranele celulare, fără a fi nevoie de enzime pentru absorbție.

Uleiul de nucă de cocos este de 90% grăsimi saturate, constând din trigliceride benefice cu lanț mediu (MCTs).

Vitamine și minerale esențiale

Pentru a sprijini sistemul nervos și celule roșii sănătoase din sânge, pe bază de plante Clean Keto Protein Peptide oferă vitamina C, calciu, și fier.

Aquamin™ Acest complex multi-mineral este derivat din alge marine pentru a sprijini sănătatea oaselor și articulațiilor.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

sunwarrior-clean-keto-protein-peptides

Mod Administrare Se administreaza 2 cupe (45g) cu 300 ml apa imediat dupa antrenament.
Brand SunWarrior