Aminoacizi

Aminoacizi Ronnie Coleman Amino Tone 435g

Fii primul care evalueaza acest produs.

139,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Suplimente Aminoacizi / Aminoacizi BCAA / Performanta sportiva

* Campuri Obligatorii

Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Aminoacizi Ronnie Coleman Amino Tone 435g (30 de serviri)

La un moment dat, în timpul antrenamentului, toată lumea se lovește de acest "perete" proverbial și se confruntă cu o decizie familiară ... întoarce-te și du-te acasă sau antrenează-te tare! Pentru adevărații campioni întoarcerea acasă nu este o opțiune, iar aminoacizii Amino-Tone sunt o sursă de energie anabolică și de anduranță garantată!

Raportul validat de 2: 1: 1 de aminoacizi BCAA oferă organismului o energie vitală de economisire a mușchilor, în timp ce amestecul de electroliți hidratează celulele musculare pentru o performanță dominantă în sala de sport. "Noi folosim AstraGin în aproape toate produsele noastre. În timp ce îmbunătățește fiecare produs în care se află, AstraGin funcționează perfect cu Amino-Tone deoarece funcția sa primară este creșterea absorbției de aminoacizi de până la 66,7%." (Ronnie Coleman)


Componente si beneficii aminoacizi Ronnie Coleman Amino-Tone

Aminoacizi BCAA

Există trei aminoacizi cu catenă ramificată: leucină, Iso-leucină și valină. Acești aminoacizi BCAA susțin sinteza proteinelor musculare, reduc defalcarea musculară în timpul exercițiilor și îmbunătățesc performanțele sportive. 

L-Taurina

Acest acid organic are multe roluri biologice fundamentale, precum conjugarea acizilor biliari, antioxidarea, osmoregularea (reglarea fluidelor), stabilizarea membranei și modularea semnalizării calciului. 

Elecrtroliti

Complexul de hidratare, clorura de potasiu, citratul de sodiu și citratul de magneziu sunt toți electroliți, minerale din sânge și din alte fluide ale corpului care transportă o încărcătură electrică și, de asemenea, afectează cantitatea de apă din corp. Când transpiri, pierzi electroliți și trebuie să îi înlocuiești, sau riști să te deshidratezi.

L-alanina

Este un aminoacid utilizat de organism pentru a atrage zahăr din sânge ca sursă de energie. Este foarte util pentru persoanele care încearcă să reducă nivelul de grăsime din organism. Alanina s-a dovedit, de asemenea, importantă pentru reglarea insulinei.

HICA

HICA (acidul alfa-hidroxi-isocaproic sau acidul leucic), o nouă tehnologie suplimentară care mărește în mod semnificativ masa corporală slabă, previne suprasolicitarea și reduce durerea musculară cu debut întârziat. Metaboliții leucinei scad defalcarea proteinelor, în special a proteinelor musculare.

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Ronnie Coleman Signature Series
Mod Administrare

Se amestecă 1 cupă (14,5g) cu 300 ml apă și se administrează în timpul antrenamentului!

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Compozitie Nutritiva

compozitie nutritiva

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5