Ulei de peste Kevin Levrone Omega 3 Anterior ulei de peste kevin levrone omega 3 90 capsule

Resveratrol Doctor'S Best Trans-Resveratrol 60 capsule

135,00 RON
Stoc epuizat
SKU
SN 28
Antioxidanti puternice / Sanatatea vaselor sanguine
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Doctor'S Best Trans-Resveratrol este un extract care furnizează niveluri concentrate de polifenoli și trans-resveratrol din matricea vinului roșu și rădăcina plantei japoneze (Polygonum cuspidatum). Resveratrol există atât în ​​forme trans și cis. Cu toate acestea, cercetările publicate sugerează că numai forma trans are o activitate biologică valoroasă.

Formula de resveratrol cu ​​potență ridicată. Poate ajuta la protejarea arterelor de deteriorarea radicalilor liberi și poate ajuta la producerea de oxid nitric în endoteliu. Resveratrolul (3, 4 ', 5-trihidroxistilbena) este un compus natural care aparține unui grup de polifenoli non-flavonoizi numiți stilbene. Interesul pentru beneficiile de sănătate pentru oameni a fost atunci cand s-a observat raspunsul pozitiv al resveratrolului produs de viță de vie la stres, radiații UV și atacuri microbiene.

În studiile recente resveratrol a fost găsit pentru a proteja endoteliul, stratul interior delicat al arterelor tale, de deteriorarea radicalilor liberi oxidativi. De asemenea, resveratrolul ajută la protejarea producției de oxid nitric, substanța chimică critică produsă de endoteliu care menține vasele de sânge în mod optim. dilatat.

Trans-Resveratrol cu ​​ResVinol, un extract proprietar care furnizează niveluri concentrate de polifenoli și trans-resveratrol din matricea de vin roșu și rădăcina plantei japoneze (Polygonum cuspidatum). Proiectat pentru a asigura potența și puritatea extractului de la lot la lot,

ResVinol este un extract de înaltă calitate supus unor proceduri analitice și de asigurare a calității riguroase ProfileProven ™. Produsul este testat extensiv pentru metale grele, contaminanți bacterieni și fungici și pesticide pentru a verifica puritatea și respectarea standardelor inalte.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

doctors best trans resveratrol proteinhouse.ro

Mod Administrare

Luati 1 capsula dimineata dupa micul dejun!

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Acest produs este contraindicat minorilor!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Alte Branduri