Proteine din Zer Xtend Whey Protein 900g Anterior Proteine din Zer Xtend Whey Protein 900g

Proteine Vegane Dymatize Complete Plant Protein 902g

începand de la 195,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO-114
Proteine Vegane
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

DYMATIZE COMPLETE PLANT PROTEIN 902G (22 de serviri)

Dymatize se adapteaza la piata suplimentelor nutritive si raspunde cererii de a crea o proteina vegana de calitate superioara precum ISO-100.

Complete Vegan Protein este o proteină din plante, delicios de netedă și cremoasă, cu un profil complet de aminoacizi din 4 surse vegane de proteine si anume, mazare, seminte de dovleac, orez brun si naut.

Dymatize Complete Plant Protein™ este o pudră proteică fără lactoză, bazată pe performanță, care este concepută pentru a vă susține mușchii și pentru a vă ajuta corpul să se refaca cu proteine de înaltă calitate pe bază de plante.

Pentru că nu este doar un antrenament. Este un stil de viață și nu îl schimbi pentru nimeni si nimic Complete Vegan Protein nu este orice proteină, este o proteina superioara, completa, din surse vegane de calitate, Dymatize a trecut la un alt nivel cu aceasta proteina vegana delicioasa, cremoasa ce ofera la fiecare servire 26g proteine, 4900mg Aminoacizi BCAA, 2200mg Leucina si un continut scazut de grasimi. 

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 cupe (41g) cu 300 ml apa imediat dupa antrenament sau oricand in timpul zilei aveti nevoie de un shake proteic vegan.
Brand Dymatize