oxid nitric evogen evp xtreme no elite pump 492g Anterior oxid nitric evogen evp xtreme no elite pump 492g

proteine din zer izolat evogen isoject 840g

începand de la 289,00 RON Pret recomandat 327,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
PRO70
Proteina din zer izolat ultra pur
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-38,00LEI

EVOGEN ISOJECT 840g (28 de serviri)

CEO-ul lui Evogen, Hany „The Pro Creator” Rambod, a așteptat ani de zile să lanseze această formula de precizie, deoarece, sincer, nu putea concura pe piața proteinelor cu toate produsele impure. Acest lucru se datorează faptului că multe companii nu foloseau de fapt proteine ​​în pulberile lor de proteine, aici ne referim la produsele super ieftine. Se bazau pe aminoacizi de calitate scăzută și umpluturi de creatină care costă mult mai puțin decât proteinele.

Izolatul de proteine ​​din zer de înaltă calitate a devenit un lucru din trecut. Și mai rău, odată cu trecerea timpului, Hany avea multe probleme în a recomanda mărci de încredere pentru clienții săi. Cu toate acestea, a fost suficient și, în ciuda tendinței în creștere de a elibera proteine ​​impure, Hany a luat decizia finală în a scoaate un brand nou pe piata si a inceput cu  IsoJect pentru sportivii și clienții săi de talie mondială din întreaga lume.

Așa cum v-ați așteptat de la toate produsele Evogen, în IsoJect s-a utilizat doar izolatul de proteină din zer de cea mai bună calitate.

DIFERENȚA ISOJECT

IsoJect utilizează tehnologia enzimelor proteolitice „noi pentru public” pentru a maximiza utilizarea proteinelor pentru creșterea critică și repararea aminoacizilor. Acestea vizează în mod specific leucina, valina, izoleucina și glutamina.

Această tehnologie enzimatică de precizie asigură eliberarea și absorbția maximă a acestor aminoacizi cheie pentru efecte rapide. Una dintre problemele majore cu sportivii este cerința dietelor cu proteine ​​mai ridicate pentru a ajuta la nevoile lor crescânde de refacere rapida.

Adesea nevoile lor de proteine ​​pot depăși cantitatea de enzime pe care le creează propriul corp. Rezultatul este că, în timp ce aportul lor de proteine ​​este în creștere, este posibil ca mai mulți aminoacizi din aportul lor de suplimente proteice să nu se absoarbă complet, ducând la gaze, balonare, constipatie etc. Aici intra tehnologia enzimatică IGNITOR ™ poate crește eficiența pulberii proteice.

Folosește izolat de zer de ultimă oră, filtrat la rece, care suferă nano-filtrare sensibilă pentru a păstra calitatea izolatului său de zer ultra-pur. Această prelucrare inovatoare permite un conținut mai ridicat de glico-macro-peptide decât procesarea schimbului de ioni. Această peptidă are un conținut ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat și are multe beneficii.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

evogen-isoject-proteinhouse.ro

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (30g) cu 250-300 ml apa imediat dupa antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen