Creatina Muscletech Cell-Tech 1,13 kg Anterior creatina muscletech cell tech 1,13 kg

proteine din zer izolat evogen isoject 1,8 kg

începand de la 549,00 RON Pret recomandat 609,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO79
Proteina din zer izolat ultra pur
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-60,00LEI

EVOGEN ISOJECT 1,8 KG (55 de serviri)

IZOLAT DIN ZER ULTRA-PUR

Când mergeți la fiecare extremă pentru a încerca să creați cel mai eficient izolat de zer existent, trebuie să mergeți la extreme egale atunci când dezvoltați aroma.

Evogen Nutrition a făcut exact asta. Cu toate acestea, proteinele 100% pure care, de asemenea, au un gust minunat și utilizează cea mai recentă tehnologie nu au existat până acum. Acesta este motivul pentru IsoJect este stabilirea standardului pentru mare gust 100% izolat de zer cu doar 110-120 de calorii pe portie.

Acesta utilizează izolat triplu de zer triplu filtrat la rece de ultimă generație, care suferă o nanofiltrare sensibilă pentru a păstra calitatea izolatului său ultra-pur din zer. Această prelucrare inovatoare permite un conținut mai mare de glicomacropeptide decât prelucrarea schimbului de ioni. Această peptidă este mare în lanț ramificat aminoacizi și are multe beneficii.

DIFERENȚA IZOJECT™ – TEHNOLOGIA ENZIMELOR ™ IGNITOR

IsoJect foloseste "nou pentru public" tehnologia enzimelor proteolitice pentru a maximiza utilizarea proteinelor pentru creșterea critică și repararea aminoacizi. Acestea vizează în mod specific leucina, valina, izoleucina, și glutamina. Această tehnologie enzimatică de precizie asigură eliberarea și absorbția maximă a acestor aminoacizi cheie pentru efecte rapide.

Una dintre problemele majore cu sportivii, este cerința pentru diete mai mari de proteine pentru a ajuta la nevoile lor de refacere si creștere. Adesea, nevoile lor de proteine pot depăși cantitatea enzimelor pe care propriul corp le creează. Rezultatul este că, în timp ce aportul lor de proteine este în creștere, proporțional mai mulți aminoacizi din aportul lor de suplimente proteice nu pot fi complet absorbite, iar asta duce de cele mai multe ori la gaze, balonare, etc.

IGNITOR conține o combinație științifică de endopeptidaze și exopeptidaze care aparțin unei clase de enzime numite aminopeptidaze. Endopeptidazele hidrolizează moleculele de proteine la legăturile peptidice interioare, eliberând peptide mai mici, în timp ce exopeptidazele hidrolizează molecula de proteine la capătul lanțului peptidic, eliberând aminoacizi individuali. Diferența dintre aceste aminopeptidaze decât ceea ce este produs în intestinele subțiri este că acestea sunt special concepute pentru a acționa asupra legăturilor asociate cu lanțul de ramură aminoacizi și glutamină. Acestea se concentrează pe aceste aminoacizi specifice' eliberarea în fluxul sanguin și apoi pe la muschii de refacere. Deci, în timp ce aceste enzime adăugate se concentreze pe aminoacizi critici de refacere în IsoJect, enzimele propriului corp poate lucra mai eficient eliberarea altor aminoacizi în tandem.

Dscoperirea IGNITOR™ Enzima Tehnologie este adus pe primul loc pe piață de Evogen Nutrition. Este sistemul enzimatic maximizează capacitatea organismului de a digera rapid proteine, facilita repararea și refacerea cu puțin sau deloc stomac disconfort. Una peste alta, Evogen Nutrition redefinește standardele atunci când vine vorba de un izolat proteic din zer ultra-pur cu gust incredibil. Încercați IsoJect, veți vedea și gusta diferența!

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1-2 cupe pe zi din care una imediat dupa antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen