Proteine din zer Kevin Levrone Gold Whey 2 kg Anterior Proteine din zer Kevin Levrone Gold Whey 2 kg

Proteina din zer Kevin Levrone Gold Whey 908g

începand de la 155,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
PRO 60
Proteine din zer Kevin Levrone Cea mai puternică proteină din zer disponibilă momentan pe piață
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Proteina din zer Kevin Levrone Levro Whey Supreme 908g - cea mai puternică proteină din zer disponibilă momentan pe piață

Kevin Levrone LevroWhey Supreme este un concentrat proteic din zer pentru creșterea masei musculare calitative. Este un produs dezvoltat și creat de unul dintre cei mai reprezentativi culturiști profesioniști - Kevin Levrone.

LevroWhey Supreme este o băutură delicioasă și hrănitoare, conține proteine ​​pe bază de zer, concentrat proteic ​​din zer, asigură completarea alimentației cu proteine de calitate. Conceput special pentru oamenii activi și pentru a sprijini formarea de sportivi profesioniști și amatori.

Kevin Levrone LevroWhey Supreme nu este o proteină denaturată datorită temperaturii înalte de procesare, nu conține nici un fel de acizi, sau exces de sodiu. Trebuie să știți că această proteină este presată la rece pentru a nu denatura proteina pură din zer și nu este nici micro-filtrată, este doar cea mai puternică proteină din zer disponibilă momentan pe piață. Prin urmare, amestecarea LevroWhey Supreme în apă, lapte, sucuri, este cea mai simplă modalitate de a beneficia de o proteină de calitate într-o clipă!

Fiecare porție de Kevin Levrone LevroWhey Supreme de 30 g oferă 23,5 g de proteine, contribuind la creșterea și menținerea masei musculare. În plus, fiecare porție ofera 5 g de aminoacizi BCAA și 4 g de L-glutamină, aceștia fiind cei mai apreciați și doriți aminoacizi în dieta sportivilor pentru rolul lor anticatabolic. Acest rol este esențial în refacerea țesutului muscular distrus în urma antrenamentului, voluminizarea celulei musculare și întărirea sistemului imunitar.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se amesteca 1 cupa (30g) cu 250-300 ml apa sau lapte. Se serveste imediat dupa antrenament. Se pot administra 1-3 cupe pe zi, in functie de necesarul proteic zilnic.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

Produsul contine substante cu potential alergen: lapte, soia! A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Kevin Levrone Signature Series