proteina din zer izolat need supps pure iso 2.27 kg-Strawberry

329,00 RON
în stoc
SKU
PRO 95-Strawberry
Proteine din zer izolat
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

NEED PURE ISO 2.27 kg (75 de serviri)

Whey izolat instant de calitate premium de la Need Sups, o proteina pura, simpla, fara adaosuri, fara aditivi, doar proteina din zer izolat pur, îndulcit cu stevia.

Simplu, cea mai buna calitate la proteina din zer izolat.

PURE ISO este fabricat din zer instantaneu izolat pur, una dintre cele mai bune materii prime disponibile din industria suplimentelor nutritive profesionale.

PURE ISO by NEED® nu conține aspartam, are un amestec special de îndulcitor de stevie și sucraloză, oferind o aromă dulce și gustoasă shake-urilor de proteine.

În proteina pura de la NEED garantam pentru puritate și calitate maximă în produsele elaborate cu cele mai bune materii prime și brevete de pe piață, care oferă rezultatele dorite in cel mai scurt timp dovedite prin studii clinice.

PURE ISO vă oferă o adevărată puritate fără pată, fără aditivi. Pur și simplu proteine ​​de cea mai bună calitate, astfel încât să luați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE FOLOSIRII NEED PURE ISO

- Creste performanța sportiva

- Promovează creșterea musculară

- Creste rezistența organismului

- Întărește sistemul imunitar

- Promovează refacerea musculară

- Reduce grasimea

 NEED PURE ISO este o proteina special adaptata pentru oamenii cu un stil de viața activ care doresc sa își asigure doar proteina pura, izolata din zer, de calitate, fără grasimi, fără carbohidrati, ușor de preparat cu o doza mare ee proteine care se asimilează rapid și ușor oricând și nevoie de o doza serioasă de proteine de calitate.

Datorită proteinei de înaltă calitate NEED® PURE ISO, vă veți antrena mai bine și vă veți reface mai rapid ca niciodată.

Mai multe informatii
Aroma Strawberry
Mod Administrare Se administrează 1 cupa după antrenament cu 250-300 ml apa sau lapte.
Brand Need Supps
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taproteina din zer izolat need supps pure iso 2.27 kg-Strawberry