pre workout blood and guts pak 380g Anterior pre workout blood and guts pak 380g

Proteina din zer izolat dy nutrition renew whey protein isolate 900g

începand de la 210,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO 76
Proteina din zer izolat
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Whey Protein Isolate 900g 30 de pliculete

Whey Protein Isolate de la Dorian Yates face parte din noua gama Renew, este o proteină din zer izolat, utilizează zer în stare naturală, ceea ce înseamnă că primiți o proteină mai pură.

Zerul în stare naturală reprezintă standardul de aur ca materie primă utilizată în fabricarea suplimentelor proteice din zer, de aici motivul pentru care DY Nutrition insistă asupra acestuia ca standard al tuturor proteinelor. Pentru produsul Whey Protein Isolate, proteina este procesată la temperaturi scăzute, în condiții de aciditate slabă, pentru a evita denaturarea acesteia.

Calitatea proteinei din zer nu ar trebui determinată exclusiv de conținutul de proteină, ci mai degrabă de o combinație de factori care includ biodisponibilitatea (absorbția), calitatea proteinei, nivelul de procesare și calitatea materiei prime.

Pentru produsul Whey Protein Isolate se utilizează un proces cunoscut ca ultrafiltrare, o metodă de procesare care folosește grade de presiune variabile pentru a forța zerul să treacă printr-o membrană poroasă, acest proces facilitând separarea zerului lichid de grăsime și lactoză. Această membrană permite trecerea componentelor hidro-solubile, ca și a unelor minerale și fracții organice, fiind, de asemenea, sensibilă la componentele nutriționale importante din lapte, un aspect care asigură mai puține daune și densitate nutrițională mai mare per porție.

Consumul unui supliment cu proteine de calitate, precum produsul Whey Protein Isolate, la un interval de 30 minute până la 1 ora de la efort ar putea optimiza refacerea și acumularea de masa musculară de calitate, fara grasime, fara apa.

Fiecare pliculet de Whey Protein Isolate ofera

- 25g proteine

- 0,5g Grasimi

- 0,7g Carbohidrati

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

renew-dy-nutrition-whey-protein-isolate-protein-house-ro

Mod Administrare Se administreaza 1 pliculet cu 300 ml apa imediat dupa antrenament.
Brand Dorian Yates Nutrition
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taProteina din zer izolat dy nutrition renew whey protein isolate 900g