Creatina Monohidrat Lazar Angelov Nutrition 300g Anterior Creatina Monohidrat Lazar Angelov Nutrition 300g

pre workout lazar angelov nutrition beta alanine 300g

80,00 RON
în stoc
SKU
PRE 101
Beta Alanina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

LAZAR ANGELOV BETA ALANINE 300g (150 de serviri)

Beta-alanina de la Lazar Angelov Nutrition este o beta alanina sub forma pura, fara aroma, ce iti ofera o pomparare musculara extrema, forta si rezistenta musculara mult imbunatatita.

Beta alanina este un aminoacid neesențial ce se foloseste in culturism din ce in ce mai des in ultimii ani, datorita eficientei in ceea ce priveste rezistenta musculara. În timp ce majoritatea aminoacizilor funcționează ca blocuri de proteine, organismul folosește beta-alanină, împreună cu L-histidina, pentru a sintetiza carnosina, un compus depozitat în mușchi și creier, care ajută la reducerea oboselii musculare.

În general, mușchii tăi au o cantitate abundentă de L-histidină și o cantitate redusă de beta-alanină. Aceasta limitează producția de carnosină.

Luând un supliment de beta-alanină, corpul tău va folosi L-histidină și va crește producția de carnosină cu până la 58% în patru săptămâni și 80% în 10 săptămâni, potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Chichester .

În timpul antrenamentelor intense, corpul tău ține pasul cu cererea ridicată de energie prin descompunerea glucozei în acid lactic prin glicoliză anaerobă. Acesta este de obicei acolo unde începe acțiunea. Și pe măsură ce depui mai mult efort în antrenament, mușchii tăi devin mai acizi odată cu acumularea acidului lactic in muschi. Aciditatea musculară diminuează capacitatea corpului de a descompune glucoza, iar mușchii vor avea un timp de contractare.

Beneficiile produsului Lazar Angelov Beta Alanine

  • Promoveaza producerea de oxid nitric.
  • Creste rezistenta musculara la efort 
  • Creste forta exploziva
  • Imbunatateste performantele sportive
Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (2g) impreuna cu 250 ml apa sau bautura preferata de carbohidrati pentru o asimilare mai buna.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni:

Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Lazar Angelov Nutrition