Proteine din zer Dorian Yates Nutrition Shadowhey 2kg Anterior proteine din zer concentrat dorian yates nutrition 2kg

pre workout blood and guts pak 380g

începand de la 165,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
ON79
Pre Workout pliculete
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

 Blood & Guts Packs 20 de pliculete

este o combinație unică de ingrediente concepute pentru a maximiza performanța sportive in ceea ce priveste energia, forta, pomparea, concentrarea si rezistenta musculara. Înglobează doze puternice de ingrediente, inclusiv malat de citrulină, arginină AKG și beta-alanină, pentru pompare musculara extrema, rezistență musculara de neegalat și creștere semnificativa forței.

Blood and Guts este un supliment nutritiv conceput pentru a creste concentrarea, energia și forța în timpul exercițiilor fizice, permițându-vă să depășiți limitele mentale și fizice. Scopul nostru cu Blood and Guts a fost să creăm un produs care să întruchipeze celebra filosofie de antrenament a lui Dorian Yates și etica sa de muncă excepțională. De aceea, revoluționarul pre-workout Blood and Guts conține dozele maxime admise din fiecare ingredient, substanțe nutritive cheie, îmbinate din experiența de-a lungul vieții lui Dorian Yates, pentru a crea cel mai intens supliment pre-antrenament de pe piață astăzi.

Formula Blood and Guts a lui Dorian Yates pune intensitatea în prim-pla, incă de la prima servire, o infuzie rapidă de stimulenți mentali dă startul și îi determină pe neurotransmițători să tragă. Concentrarea se îmbunătățeste semnificativ, deoarece extractul de semințe de guarana, cofeina, L-tirozina și extractul de ceai verde vă amplifică starea mentală.

În timp ce vă încălziți cu o viziune concentrata pe obiective, veți simți următorul val de ingrediente prin furnicaturi care trec prin toti muschii, înghițind fiecare fibră musculară din corpul tau: Citrulina Malat, Beta-Alanina și Arginina AKG se combină pentru a crește fluxul de sânge către mușchii care lucrează, prelungi si a creste nivelul de rezistență generală peste limitele obisnuite. Obțineți formula îmbunătățită cu mai multă Beta-alanină pentru o rezistență crescută și vitamina B3 pentru mai multă energie.

Fiecare pliculet contine echivalentul a 2 cupe de Blood@Guts

- 6000 mg citrulină malat pentru pompe musculare explozive și performanță îmbunătățită

- 5500 mg beta-alanină pentru rezistență musculară prelungită

- 4000 mg Arginină AKG pentru rezistență sporită

- 500 mg L-tirozină pentru îmbunătățirea și fortificarea conexiunii minte-mușchi

- 350 mg cafeină pentru concentrare crescută Vitamina B3 și 3 extracte naturale pentru energie constanta si reducerea oboselii

Mai multe informatii
Mod Administrare SE administreaza 1/2 dintr-un pliculet sau 1 pliculet intreg in functie de nivelul de pregatire al celui care il administreaza.
Brand Dorian Yates Nutrition