dy nutrition renew recovery 750g Anterior dy nutrition renew recovery 750g

pre workout blood and guts pak 380g

începand de la 165,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
ON79
Pre Workout pliculete
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

 Blood & Guts Packs 20 de pliculete

este o combinație unică de ingrediente concepute pentru a maximiza performanța sportive in ceea ce priveste energia, forta, pomparea, concentrarea si rezistenta musculara. Înglobează doze puternice de ingrediente, inclusiv malat de citrulină, arginină AKG și beta-alanină, pentru pompare musculara extrema, rezistență musculara de neegalat și creștere semnificativa forței.

Blood and Guts este un supliment nutritiv conceput pentru a creste concentrarea, energia și forța în timpul exercițiilor fizice, permițându-vă să depășiți limitele mentale și fizice. Scopul nostru cu Blood and Guts a fost să creăm un produs care să întruchipeze celebra filosofie de antrenament a lui Dorian Yates și etica sa de muncă excepțională. De aceea, revoluționarul pre-workout Blood and Guts conține dozele maxime admise din fiecare ingredient, substanțe nutritive cheie, îmbinate din experiența de-a lungul vieții lui Dorian Yates, pentru a crea cel mai intens supliment pre-antrenament de pe piață astăzi.

Formula Blood and Guts a lui Dorian Yates pune intensitatea în prim-pla, incă de la prima servire, o infuzie rapidă de stimulenți mentali dă startul și îi determină pe neurotransmițători să tragă. Concentrarea se îmbunătățeste semnificativ, deoarece extractul de semințe de guarana, cofeina, L-tirozina și extractul de ceai verde vă amplifică starea mentală.

În timp ce vă încălziți cu o viziune concentrata pe obiective, veți simți următorul val de ingrediente prin furnicaturi care trec prin toti muschii, înghițind fiecare fibră musculară din corpul tau: Citrulina Malat, Beta-Alanina și Arginina AKG se combină pentru a crește fluxul de sânge către mușchii care lucrează, prelungi si a creste nivelul de rezistență generală peste limitele obisnuite. Obțineți formula îmbunătățită cu mai multă Beta-alanină pentru o rezistență crescută și vitamina B3 pentru mai multă energie.

Fiecare pliculet contine echivalentul a 2 cupe de [email protected]

- 6000 mg citrulină malat pentru pompe musculare explozive și performanță îmbunătățită

- 5500 mg beta-alanină pentru rezistență musculară prelungită

- 4000 mg Arginină AKG pentru rezistență sporită

- 500 mg L-tirozină pentru îmbunătățirea și fortificarea conexiunii minte-mușchi

- 350 mg cafeină pentru concentrare crescută Vitamina B3 și 3 extracte naturale pentru energie constanta si reducerea oboselii

Mai multe informatii
Mod Administrare SE administreaza 1/2 dintr-un pliculet sau 1 pliculet intreg in functie de nivelul de pregatire al celui care il administreaza.
Brand Dorian Yates Nutrition