Trigliceride cu lant mediu Applied Nutrition MCT OIL 490 ML Anterior Trigliceride cu lant mediu Applied Nutrition MCT OIL 490 ML

Pre workout beta alanina Ronnie Coleman Beta-Alanine xs 420g

90,00 RON
Stoc epuizat
SKU
ON 50
Pre Workout
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Pre workout beta alanina Ronnie Coleman Beta-Alanine xs 420g (168 de serviri)

Beta-alanina este un aminoacid neesențial care produce valuri in salile de fitness și culturism in ultimii ani prin eficienta lui in ceea ce priveste rezistenta musculara. În timp ce majoritatea aminoacizilor funcționează ca blocuri de proteine, organismul folosește beta-alanină, împreună cu L-histidina, pentru a sintetiza carnosina, un compus depozitat în mușchi și creier, care ajută la reducerea oboselii musculare. În general, mușchii tăi au o cantitate abundentă de L-histidină și o cantitate redusă de beta-alanină. Aceasta limitează producția de carnosină.

Luând un supliment de beta-alanină, corpul tău va folosi L-histidină și va crește producția de carnosină cu până la 58% în patru săptămâni și 80% în 10 săptămâni, potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Chichester .

În timpul antrenamentelor intense, corpul tău ține pasul cu cererea ridicată de energie prin descompunerea glucozei în acid lactic prin glicoliză anaerobă. Acesta este de obicei acolo unde începe acțiunea. Și pe măsură ce depui mai mult efort în antrenament, mușchii tăi devin mai acizi odată cu acumularea acidului lactic in muschi.

Aciditatea musculară diminuează capacitatea corpului de a descompune glucoza, iar mușchii vor avea un timp de contractare.

Beneficiile Beta Alanine

- Oboseala musculară redusa

- Performanța atletică explozivă.

- Rezistență îmbunătățită.

- Promoveaza producerea de oxid nitric.

- Promovează creșterea mușchilor.

- Forță crescută.

- Supliment Anti imbatranire

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

ronnie coleman beta alanine xs 420g

Mod Administrare

Se administreaza jumatate din cupa (2,5g) inainte de antrenament cu 180-200 ml apa.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni:

Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Ronnie Coleman Signature Series