Creatina Monohidrat cu Aroma Applied Nutrition Creatine Monohydrate Micronized 50 serviri Anterior Aplied Nutrition Creatine Monohidrate Micronized

Pre Workout Aplied Nutrition ABE Ultimate 375g

începand de la 140,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
ON-112
Pre Workout
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

APLIED NUTRITION ABE ULTIMATE PRE WORKOUT 375g (30 de serviri)

ABE oferă un amestec unic de ingrediente active cele mai vitale și cercetate cunoscute pentru a ajuta la creșterea performanței fizice, la reducerea oboselii și epuizarii.

ABE de la Aplied Nutrition oferă o concentrare continuă pe tot parcursul antrenamentului, maximizând potențialul corpului. Cu toate acestea, vorbele fara fapte concrete sunt simple texte și dovada se află în produs, după cercetări ample, formulări meticuloase și teste de laborator precise, suntem încrezători că lăsăm ABE să vorbească.

ABE Ultimate Pre-Workout este cel mai bine vândut pre-workout din Europa oferă un amestec unic de cele mai cercetate ajutoare ergogenice și ingrediente de performanță pentru a vă alimenta performanța fizică, pentru a reduce oboseala și pentru a va oferi antrenamente cu adevarat intense.

Creatina monohidrat poate crește performanța fizică în explozii succesive de exerciții de mare intensitate pe termen scurt. Formula Breathe Easy™ este adăugată pentru a crește aportul de oxigen în timpul exercițiilor fizice.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1cupa (12,5g) cu 300 ml apa inainte de antrenament.
Brand Appplied Nutriton