Performanta Sportiva

Peak Testo stack 60 capsule

Fii primul care evalueaza acest produs.

95,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Performanta sportiva
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Flacon cu 60 de capsule ( 30 de portii)

Testo Stack este o formula pentru barbati din Fenugreek și Tribulus Terrestris, extracte de Saw Palmetto, zinc și vitaminele A, C și E.

Testo Stack contribuie la un nivel optim hormonal ce asigura performante sportive și o funcție normală a sistemului imunitar. Testo Stack are un nivel atât de ridicat de funcționalitate,deoarece nu contine doar Tribulus Terrestris, este un complex puternic. Sportivii, care funcționează foarte bine cu Tribulus Terrestris, ar trebui să incerce acest produs. Testo Stack poate avea un efect nutrițional-fiziologic asupra echilibrului hormonal, a sistemului imunitar și poate contribui la menținerea unui nivel normal hormonal în sânge, precum și o funcție normală a sistemului imunitar, de exemplu, dacă aceasta este sub nivelul normal datorită modului de viață (suprasolicitare, alimentație necorespunzătoare, sarcini grele) sau datorita vârstei.

Cresterea in masa musculară este susținută de un aport adecvat și cât mai constant posibil de proteine ​​sau aminoacizi. Prin urmare, alimentează-te (mai ales dimineața după trezire, înainte și după antrenament) cu proteine din alimente si suplimente.  

Testo Stack conține extracte extrem de eficiente din Fenugreek (fenugreek) și din planta Tribulus Terrestris. Aceste extracte includ din peste o duzină de saponine steroli diferite. Deoarece saponinele steroidice pot deveni biodisponibile doar prin activitatea de fermentare a florei intestinale, acestea sunt deja pre-fermentate în Testo Stack.

Această pre-fermentare permite absorbția și funcționalitatea optima pentru a fi obținute chiar și cu flora intestinală care funcționează slab.

Aminoacidul 4-hidroxi-izoleucina, care este de asemenea conținut în extractul de Fenugreek, este asociat cu gestionarea echilibrului de insulină în alimentația sportivă. Insulina este cel mai constructiv hormon, motiv pentru care are o importanță deosebită în culturism și sporturi competitive. Vitaminele A, C și E optimizează funcționalitatea Testo Stack.

Zincul contribuie, printre altele, pentru a menține o funcționare normală a nivelului de hormoni în sânge, fertilitate, sinteză de proteine, vedere, oase, piele și păr. Zincul și vitaminele A, C și E sunt antioxidanți care susțin funcția normală a sistemului imunitar și protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Trebuie subliniată importanța vitaminei C pentru formarea normală a colagenului și pentru metabolismul energetic corect.

Testo Stack contine:

- Saponine din Fenugreek si Tribulus Terrestris

- 4-hidroxi-izoleucină

- Extractul de Saw Palmetto

- Zinc + Vitamina A-C-E

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Alte branduri
aroma Nu
Mod Administrare Se administreaza 2 capsule cu o masa, inainte de antrenament!
Compozitie Nutritiva Nu

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5