Big Supps HMB 100 capsule Anterior Big Supps HMB 100 capsule

Pachet pentru digestie Big Supps DigPro

165,00 RON
în stoc
SKU
SN-52
Pachet pentru sanatatea sistemului digestiv
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS DIGPRO pachet pentru sanatatea sistemului

Acest pachet de la Big Supps contine 1 cutie de probitice de 60 de capsule, 1 cutie de enzime digestive de 60 de capsule si 1 cutie de Greens (extracte din super plante cu rol in detoxifiere si alcalinizarea corpului)

BIG SUPPS DIG PRO este un pachet creat pentru îmbunătățirea și susținerea zilnică a intestinului tău, pentru o flora intestinala sanatoasa, pentru o digestie rapida si eficienta, pentru detoxifierea si ajutarea sitemului digestiv zi de zi.

Este alcătuit din trei compuși: -Enzime digestive -Probiotice -Verdeaţă

Enzimele digestive ajută la absorbția nutrienților și la descompunerea particulelor din alimentele pe care le consumăm. Sunt necesare pentru a transforma diferiții macronutrienți în principiile lor imediate, glucoză, acizi grași și aminoacizi.

Probioticele au un efect pozitiv asupra barierei intestinale și ajută la normalizarea permeabilității intestinale. Aceasta poate fi definită ca fiind microorganisme vii pe care le consumăm în cantitate suficientă, mențin microflora intestinală, îmbunătățind astfel sistemul imunitar și, prin urmare, sănătatea.

Greens, verdeturile sunt un amestec de alimente integrale, extracte de fructe și extracte de legume și plante, care în ingredientul lor activ ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv, detoxifiere și alcalinizare printre multe alte proprietăți. 

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza din pachet probiotic 1 capsula dimineata 1 capsula seara inainte de masa, enzime digestive 1 capsula dimineata la micul dejun 1 capsula seara dupa mancare, Greens 1 cupa dimineata la trezire.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Consultaţi medicul inainte de utilizare daca aveti probleme medicale sau luati medicamente.

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Brand Big Supps