proteine din zer lazar angelov nutrition whey protein powder 908g Anterior proteine din zer lazar angelov nutrition whey protein powder 908g

Kevin Levrone Pachet Densitate Musculara

începand de la 480,00 RON Pret recomandat 529,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
CMM2

Crestere in masa musculara / Pachete suplimente nutritive

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
-49,00LEI

Acest pachet conține: 1 cutie de LevroPump 360g (30 de serviri),1 cutie de LevroWhey Supreme 2kg (66 de serviri), 1 cutie de Levro Shield 300g (67 de serviri),1 tricou ProteinHouse și 1 Shaker ProteinHouse.

LevroPump este un produs pre-antrenament avansat și complet, conceput pentru a stimula organismul și pentru a maximiza efectul de "pompare musculară". LevroPump este recomandat doar pentru adulți, care sunt activi fizic și au de susținut antrenamente dure de rezistență și forță, prelungite. Fiecare porție suplimentează organismul cu 4000 mg de beta-alanină, 3000 mg de arginină AKG,1500 mg de citrulină malat, 1000 mg de taurină,1000 mg Tirosină și 200mg cafeină.

L-arginina în organism este implicată în numeroase procese metabolice - este folosită printre altele, în sinteza creatinei și oxidului nitric (NO). Oxidul nitric determină creșterea lumenului vaselor de sânge prin relaxarea mușchilor netezi și reducerea vâscozității peretelui vascular, contribuind astfel la creșterea ofertei de oxigen și substanțe nutritive pentru mușchi, asta însemnând antrenamente mai intense, pompare mai bună și o rezistență musculară crescută!

LevroWhey Supreme este un concentrat proteic din zer pentru creșterea masei musculare calitative. Este un produs dezvoltat și creat de unul dintre cei mai reprezentativi culturiști profesioniști: Kevin Levrone. LevroWhey Supreme este o băutură delicioasă și hrănitoare, conține proteine ​​pe bază de zer, concentrat proteic ​​din zer, asigură completarea alimentației cu proteine de calitate. Conceput special pentru oamenii activi și pentru a sprijini formarea de sportivi profesioniști și amatori. LevroWheySupreme nu este o proteină denaturată datorită temperaturii înalte de procesare, nu conține nici un fel de acizi sau exces de sodiu. Trebuie să știți că această proteină este presată la rece pentru a nu denatura proteina pură din zer și nu este nici micro-filtrată, este doar cea mai puternică proteină din zer disponibilă momentan pe piață. Prin urmare, amestecarea LevroWhey Supreme în apă, lapte, sucuri, este cea mai simplă modalitate de a beneficia de o proteină de calitate într-o clipă! Fiecare porție de 30 g oferă 23,5 g de proteine, contribuind la creșterea și menținerea masei musculare. În plus, fiecare porție oferă 5 g de BCAA și 4 g de L-glutamina, aceștia fiind cei mai apreciați și doriți aminoacizi în dieta sportivilor, datorită rolului lor anticatabolic, rol esențial în refacerea țesutului muscular distrus în urma antrenamentului, voluminizarea celulei musculare și întărirea sistemului imunitar.

Levro Shield este proiectat pentru sportivii care sunt supuși la antrenamente grele și de durată. În compoziția sa, LevroShield conține o doză mare de L-glutamină și beta-glucan. Studiile efectuate de către Președintele de Biochimie de la Universitatea Oxford arată că L-glutamina a sprijinit în mod semnificativ sistemul imunitar al organismului, reducând la minim numărul de infecții la sportivii care au folosit glutamina și au participat la studiu. În plus, glutamina are un rol semnificativ în sinteza proteinelor musculare, are rol anticatabolic, hidratează celula musculară, având un impact direct asupra performanței sportive. Cu componentele conținute în Levrție de a-ți proteja mușchii și sistemul imunitar.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administrează 1 cupă(12g) de LevroPump în 250-300 ml apă, înainte de antrenament cu 15-20 de minute. După antrenament 1 cupă(30g) de LevroWhey Supreme cu 250-300 ml apă sau lapte, împreună cu 1 cupă(5g) de LevroShield. Seara, înainte de culcare, 1 cupă(30g) de LevroWhey Supreme cu 250-300 ml apă sau lapte împreună cu 1 cupă(5g) de LevroShield.

Atenție!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat minorilor și persoanelor care au probleme medicale (tensiune arterială mare, insuficiență respiratorie, probleme renale, boli cardiace, diabet, probleme cu glanda tiroidă etc.). După 8 săptămâni de folosire se recomandă o pauză de 2-3 săptămâni.

Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează!

Nu consumați sinefrină sau cafeină din alte surse, inclusiv cafea, ceai, suc!

Nu administrați alte suplimente nutritive care conțin fenilefrină sau cafeină.

Acest produs conține cafeină! Reduceți dozajul sau opriți administrarea produsului dacă apar simptome cum ar fi: insomnii, tremur, amețeli, nervozitate, dureri de cap, palpitații ale inimii.

Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca un regim variat si echilibrat.

Acest supliment nutritiv nu are rolul de a trata, diagnostica sau preveni vreo boala.

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Brand Kevin Levrone Signature Series