Carnitina lichida Levro Legendary Carnitine 500ml Anterior Carnitina lichida Levro Legendary Carnitine 500ml

Nutrend ZMA 120 capsule

95,00 RON
în stoc
SKU
VMN50
ZMA
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

NUTREND ZMA 120 capsule(40 de portii)

ZMA de la Nutrend contine un mix patentat cu forma chelata, un conținut ridicat de magneziu și zinc într-o formă usor de asimilat. Această formă garantează o asimilare ridicată. 

Zincul si magneziul cand vine combinat cu vitamina B6, atunci produsul contribuie la activitatea normală a sistemului nervos, la funcționarea normală a mușchilor, la menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge și asigură sprijin pentru metabolismul proteinelor și al glicogenului din muschi.

ZMA - conține zinc și magneziu în forme usor de absorbit pentru organism. Zincul este legat de aminoacizii esențiali metionină și acid aspartic.

Pentru creșterea absorbției lor, este inclusă vitamina B6. Studiile clinice demonstrează că folosirea de zinc și magneziu crește testosteronul și hormonul de creștere din organism într-un mod natural. A fost demonstrat și în studii unde s-au folosit placebo și ZMA real.

ZMA este un supliment original cu magneziu și zinc dezvoltat de Snac System, Inc. și singurul demonstrat și verificat de studii publicate.

ZMA este marcă înregistrată SNAC System, Inc.(U.S. Patents 5,278,329) un aspect foarte important este administrarea corecta, un ZMA pentru a putea fi eficient cu adevarat avem nevoie de minim 450 mg magneziu, 30 mg zinc si 6-10mg B6.

De aceea recomandam administrarea de 3 capsule seara inainte de culcare!

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 3 capsule seara pe stomacul gol inainte de culcare.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune datorita faptului ca se proceseaza intr-o unitate unde se produc concentrate proteice si alte suplimente.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Nutrend