Supliment pentru stimularea hormonului de crestere Universal GH MAX 180 tablete Anterior universal gh max 180 de tablete

Magneziu lichid Weider Magnesium liquid 25 ml

7,00 RON
în stoc
SKU
VM41
Vitamine si Minerale
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
BESTSELLER

Magneziu lichid Weider Magnesium liquid 25 ml

Fiecare fiola de magneziu lichid ofera 250 mg de citrat de magneziu, o forma de magneziu usor de asimilat.

Magneziul este o substanţă minerală esenţială pentru buna funcţionare a organismului uman. Scheletul osos conţine jumătate sau chiar mai mult din cele 25 g de magneziu care sunt în organismul unui om matur, aproximativ 1% aflându-se în lichidele din organism, iar restul în muşchi şi în ţesuturile moi.

Magneziul participă, în calitate de cofactor, la peste 300 de reacţii enzimatice cunoscute, incluse în spectrul activităţii metabolice.

Producerea energiei, metabolismul glucozei, oxidarea acizilor graşi şi activarea aminoacizilor, toate au nevoie de magneziu. Magneziul participă la biosinteza proteinelor (formarea proteinelor organismului), dar şi la transmiterea informaţiei genetice.

Concomitent, magneziul participă la transmiterea semnalelor nervoase, sporeşte adaptarea la frig, serveşte drept parte componentă a oaselor şi a smalţului dentar şi, de asemenea, participă in procesele de vasodilatare.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 fiola de 25 ml pe zi.
Brand Weider