Proteine

PROMOTIE
Kevin Levrone Super Oferta Levro Whey Supreme + Levro Crea Gratis

Kevin Levrone Super Oferta Levro Whey Supreme + Levro Crea Gratis

Pret Special: 245,00 RON

Pret normal: 305,00 RON

Disponibilitate: In stoc

* Campuri Obligatorii

Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Super Ofertă Kevin Levrone LevroWhey Supreme 2 kg (66 de serviri) + Levro Crea Gratis 240g (35 de serviri)

La acestă ofertă, la fiecare proteină din zer Kevin Levrone Levro Whey Supreme cumpărat, primești 1 creatină Levro Crea gratis.

Kevin Levrone LevroWhey Supreme

Levro Whey Supreme de la Kevin Levrone este un concentrat proteic din zer pentru creșterea masei musculare calitative. Este un produs dezvoltat și creat de unul dintre cei mai reprezentativi culturiști profesioniști, Kevin Levrone.

LevroWhey Supreme conține proteine ​​din zer și concentrat proteic ​​din zer, asigurând completarea alimentației cu proteine de calitate. 

Kevin Levrone LevroWhey Supreme nu este o proteină denaturată datorită temperaturii înalte de procesare, nu conține nici un fel de acizi, sau exces de sodiu. Trebuie să știți că această proteină este presată la rece pentru a nu denatura proteina pură din zer și nu este nici micro-filtrată, este doar cea mai puternică proteină din zer disponibilă momentan pe piață. Prin urmare, amestecarea LevroWhey Supreme în apă, lapte, sucuri, este cea mai simplă modalitate de a beneficia de o proteină de calitate într-o clipă!

Fiecare porție de Kevin Levrone LevroWhey Supreme de 30 g oferă 23,5 g de proteine, contribuind la creșterea și menținerea masei musculare. În plus, fiecare porție ofera 5 g de aminoacizi BCAA și 4 g de L-glutamină, aceștia fiind cei mai apreciați și doriți aminoacizi în dieta sportivilor, datorită rolului lor anticatabolic, esențial în refacerea țesutului muscular distrus în urma antrenamentului, voluminizarea celulei musculare și întărirea sistemului imunitar.

Creatina Levro Crea Kevin Levrone

Levro Crea este o formulă avansată de creatină și este recomandată în special pentru sportivi și persoanele active fizic sau care se află în perioade de activitate fizică crescută.

Fiecare porție asigură corpului 6 g de creatină în 4 forme diferite: clorhidrat de creatină, malat de tricreatină,magneziu chelat de creatină și creatină monohidrat. Diferitele forme de creatină permit organismului să furnizeze creatină în toate modurile posibile și, în plus, să contribuie la o eliberare cinetică diversificată a moleculelor de creatină.

Creatina crește performanța fizică îndeosebi la eforturile succesive de scurtă durată si intensitate ridicată. Produsul este recomandat adulților care efectuează exerciții de intensitate ridicată, în special în perioadele de antrenamente prelungite și rezistență. Levro Crea este pentru cei ce vor să își crească performanțele sportive și să-și atingă obiectivele!

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Kevin Levrone Signature Series
Mod Administrare

Se administrează 1 cupă de Levro Crea cu 250 ml apă înainte de antrenament cu 5 minute. Imediat după antrenament se administrează 2 cupe de Levro Whey Supreme cu 300 ml apă sau lapte!

Atenție!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează!

Produsul conține substanțe cu potențial alergen: lapte, soia!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Compozitie Nutritiva Nu

1 calificative de la clienti

Medie
(bazat pe 1 calificative)
Nota
  1. Proteina plus creatina gratis!

    De la Calin August 23, 2019

    Proteina de calitate și creatina gratis, ce îți poți dori mai mult!

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5