Vitamine si minerale lichide Sunwarrior Vitamin Mineral Rush 887 ml Anterior vitamine lichide sunwarrior vitamin mineral rush in aloe vera 887 ml

hidratare celulara sunwarrior liquid light 946 ml

165,00 RON
Stoc epuizat
SKU
VMN87
Hidratare celulara cu electroliti, minerale si antioxidanti
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

RECUPERAREA LICHIDULUI ȘI REZISTENȚA CU ELECTROLIȚI DETOXIFIANȚI ȘI ANTIOXIDANȚI

Acidul Fulvic Acidul Fulvic, a nu se confunda cu acidul folic, este un compus natural care se gaseste in solul bogat, organic. Se formează pe măsură ce microbii descompun materia organică. Acesti microbi imbratiseaza radacinile plantelor intr-o relatie simbiotica in care plantele le protejeaza de soare, in timp ce bacteriile creeaza transportatorul perfect pentru a ajuta la absorbtia mineralelor si vitaminelor. Acest proces îmbogățește continuu solul vegetal.

Acidul Fulvic nu este nici un acid, nici un mineral, ci un compus mic, complex, care are o capacitate destul de unică de a atrage și de a deține atât ioni negativi, cât și pozitivi. Acest lucru îl face super transportor de nutrienți.

Liquid Light este un complex mineral de acid fulvic pe bază de plante creat de natură în depozitele antice de plante cu mult înainte ca poluanții moderni să existe.

Minerale ionice urme sunt extrase folosind un proces la rece pentru a crea un supliment lichid care conține una dintre cele mai puternice transportoare de nutrienți găsite în lumea naturală. Lumina lichidă este perfectă înainte, după sau în timpul antrenamentelor pentru a furniza multe minerale, inclusiv minerale și electroliți, dar joacă un rol important în protejarea, hrănirea și detoxifierea celulelor cu puterea acidului fulvic. Acidul Fulvic acționează ca un transportator celular, ajutând la asimilarea altor nutrienți. Urme de minerale.

Liquid Light de la Sunwarrior este perfect înainte, după sau în timpul antrenamentelor pentru a furniza multe minerale, inclusiv minerale și electroliți, dar joacă un rol important în protejarea, hrănirea și detoxifierea celulelor cu puterea acidului fulvic.

Acidul Fulvic acționează ca un transportator celular, ajutând la asimilarea altor nutrienți. Urme de minerale Urme de minerale include fier, zinc, mangan, cupru, iod, molibden, și seleniu. Acestea sunt necesare doar în cantități mici, dar ele sunt încă esențiale pentru transportul de oxigen, creștere, dezvoltare, reparare, sanatatea oaselor, formarea cartilajului, și menținerea membranelor celulare.

Liquid Light conține peste 60 de minerale suplimentare, multe dintre ele având o serie de beneficii, chiar dacă nu sunt considerate esențiale.

Minerale macro Liquid Light conține macro minerale esențiale precum calciu, magneziu, fosfor, potasiu și sulf.  Minerale macro Liquid Light conține macro minerale esențiale precum calciu, magneziu, fosfor, potasiu și sulf.

Acestea sunt suspendate în lichid cu acid fulvic pentru o absorbție crescută.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 capacel plin (30ml) inainte de antrenament sau oricand in timpul zilei.
Brand SunWarrior