Glutamina pudra yava labs glutamine 300g Anterior Glutamina pudra yava labs glutamine 300g

glutamina capsule yava labs L-glutamine 90 caps

95,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AMN104
Glutamina
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS L-GLUTAMINE 90 capsule

Capsulele de glutamină sunt un supliment esențial pe care culturistii și sportivii, ar trebui sa il foloseasca dupa fiecare antrenament. Glutamina este un aminoacid neesențial care este trecut cu vederea de mulți în încercarea lor de a câștiga mușchi. De-a lungul anilor, culturistii au început să realizeze beneficiile promovate ale glutaminei, cum ar fi întărirea sistemului imunitar, prevenirea catabolismului muscular, care este distrugerea mușchilor, promovarea creșterii musculare și creșterea stocării de glicogen.

Aceste caracteristici excelente sunt prezente în tabletele de glutamină Yava Labs.

Una dintre cele mai critice funcții ale capsulelor de glutamina Yava Labs este rolul lor în sistemul imunitar. Sunt o sursă importantă de combustibil pentru celulele imunitare, inclusiv celulele albe din sânge.

De asemenea, ajută la promovarea sănătății intestinale prin creșterea activității celulelor imune din intestin, prevenind infecțiile și inflamațiile și calmând țesutul intestinal. În plus, ajută la prevenirea catabolismului muscular. Să presupunem că necesarul de glutamina al organismului este mai mare decât capacitatea acestuia de a o produce. În acest caz, corpul dumneavoastră poate descompune rezervele de proteine, cum ar fi mușchii, pentru a elibera mai mulți dintre acești aminoacizi.

Din acest motiv, suplimentarea cu L-glutamină este o alegere logică.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 3 capsule imediat dupa antrenament.
Brand Yava Labs
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taglutamina capsule yava labs L-glutamine 90 caps