Aminoacizi Big Supps Big MAP cu acid aspartic si triptofan 100 tablete Anterior Aminoacizi Big Supps Big MAP 100 tablete

Glutamina Big Supps Glutabig 600g

155,00 RON
în stoc
SKU
Amn-112
Glutamina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS GLUTABIG 600g

Glutabig de la Big® este un supliment realizat din Kyowa® L-Glutamine, care garantează o calitate superioară, cu o materie primă lipsită de impurități și fabricată la cele mai stricte standarde de calitate.

Descoperiți noul format al unuia dintre best-sellerurile noastre autentice a cărui formulă a rămas neschimbată din 2017.

Recuperează-ți mușchii rapid, fără calorii sau zaharuri adăugate. În plus, noua formă de administrare sublinguală, fără a fi nevoie de lichide, shakere sau recipiente de amestecare, este perfectă pentru a putea lua Glutabig de la Big® fără complicații oriunde și în orice moment al zilei.

Pe lângă faptul că garantează o viteză mai mare de asimilare si absorbtie undeva cu 90% mai bine decat clasica glutamina. L-Glutamina este unul dintre cei mai importanți aminoacizi atunci când vine vorba de prevenirea catabolismului muscular și este cel mai bun combustibil pentru celulele sistemului imunitar.

Glutabig de la Big® oferă glutamină de calitate superioară, fără adaos de zaharuri și potrivit pentru dietele vegetariene și vegane.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa sau cu shake ul proteic imediat dupa antrenament si inca 1 cupa seara inainte de culcare.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Brand Big Supps