Universal Beef Aminos 400 tablete Anterior Universal Beef Aminos 400 tablete

Evogen omega fish oil 90 softgels

187,00 RON
Stoc epuizat
SKU
SN51-1
Ulei de peste bogat in Omega 3
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

EVOGEN OMEGA FISH OIL 90 de capsule gelatinoase

Optimizarea sănătății vine din alinierea mai multor factori cheie, unul dintre acestia este alimentația. Alimentatia zilelor noastre nu este tocmai simbolul sănătății stelare și îi lipsesc mulți nutrienți esențiali care pot crea deficiențe, cum ar fi o dietă lipsită de acizi grași omega-3. Din păcate, multe alimente nesănătoase pe care le consumăm zilnic, provoacă inflamații care pot fi dăunătoare pentru noi pe termen lung.

Omega-3 sunt o soluție puternică la această problemă. Acizii grași Omega-3 susțin sănătatea generală. Pe lângă o dietă proastă care provoacă inflamații dăunătoare, exercițiile fizice provoacă și un răspuns inflamator.

O modalitate de a ajuta la reducerea inflamației în organism este consumul de acizi grași omega-3 din surse precum peștele gras sau un supliment de ulei de pește. Dar uleiul de pește nu este un ponei cu un singur truc care se ocupă doar de inflamație, are multe alte beneficii, cum ar fi susținerea sănătății creierului și inimii și optimizarea hormonilor.

Ai nevoie de EPA și DHA Când vine vorba de sportivi, corpul lor are nevoie de cantități adecvate de acizi grași sănătoși pentru a-și păstra și proteja sănătatea și pentru a-și optimiza performanța și funcționarea atletică. Cu toate acestea, nu toate suplimentele cu ulei de pește sunt create la fel, iar sportivii au nevoie de un complex de ulei de pește care este bogat atât în EPA (acid eicosapentaenoic) cât și în DHA (acid docosahexaenoic) pentru a obține cele mai mari beneficii.

Deblocați puterea sănătății optime cu Omega Indiferent dacă sunteți un atlet de elită, un războinic de weekend sau cineva care dorește să-și îmbunătățească sănătatea, Evogen Nutrition Omega vă acoperă. Nu numai că Evogen Nutrition Omega este un supliment premium de omega-3, dar conține atât EPA, cât și DHA în doze adecvate pentru a ajuta la promovarea sănătății generale și a performanței. Când caută să ajute la îmbunătățirea sănătății inimii, la creșterea sănătății și a cunoașterii creierului, a reduce inflamația în întregul corp, a ajuta la recuperarea musculară, a sprijini optimizarea hormonală și a îmbunătăți integritatea și funcția celulară, Omega bifează toate căsuțele.

De fapt, unele cercetări au descoperit că suplimentarea cu acizi grași omega-3 poate contribui la creșterea masei musculare slabe. Deci de ce să te mulțumești cu mai puțin? Crește-ți sănătatea și performanța astăzi cu Evogen Nutrition Omega.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 capsula gelatinoasa de 3 ori pe zi.
Brand Evogen