oxid nitric gaspari nutrition plasmajet 90 capsule Anterior oxid nitric  gaspari nutrition plasmajet 90 de capsule

evogen evolog 60 de capsule

239,00 RON
Stoc epuizat
SKU
evogen evolog 60 de capsule
Cheat Meal Evolog
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

EVOGEN CHEAT MEAL EVOLOG 60 de capsule

Uneori a mananca suficiente calorii de calitate poate fi o provocare, și ceea ce face o provocare chiar mai mare este încercarea de a limita câștigul nedorite de grăsime în acest proces, carbohidrati nu sunt inamicul și sunt esențiali pentru a ajuta la construirea de masa musculara cu un efect de volum muscular.

Vrei să mănânci mai mulți carbohidrați cu mai puține griji?

Iti doresti un volum muscular maxim dupa fiecare masa?

Creșterea carbohidratilor si in acelasi timp sa pierzi din grăsime este într-adevăr o formă de artă pe care Hany "Creatorul Pro" Rambod, a perfecționat cu grupul său de elită de sportivi. Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale sale a fost utilizarea agenților de eliminare a glucozei combinată cu enzime digestive. Acestea nu sunt doar pentru mese ieftine, dar pentru orice masă care are carbohidrati.

Cu toate acestea, o altă piesă la soluția generală de transformare fizicul a fost dezvăluita - EVOLOG - Advanced nutrient Partitioning Agent.

Acest complex puternic nu numai că vă ajută la defalcarea alimentelor mai eficient, dar, de asemenea, va ajută organismul dumneavoastră sa absoarba mai multe substanțe nutritive prin modularea nivelului de insulină și zahăr din sânge. Făcând acest lucru corpul tau este mai predispus sa transfere excesul de carbohidrati în mușchi, in rezervele de glicogen si nu sunt depozitati in tesut adipos sau sub forma de grasime. Acest lucru ajută sa folosesti carbohidratii la un cu totul alt nivel.

Dihidroberberină (GlucoVantage®) - O altă premieră pentru industria fizicului este extractul puternic de berberină. Acest metabolit de berberină are de fapt o biodisponibilitate de 6x mai mare decât berberina în sine. Berberina se găsește în multe produse, dar Evogen a luat-o un pas mai departe prin utilizarea unui metabolit mai puternic pentru îmbunătățirea sensibilității la insulină și folosirea nutrienților la o doză mult mai mică.

R-Alfa Lipoic Acid - Aceasta este forma naturală a acidului lipoic, un nutrient prezent în fiecare celulă a corpului, esențial pentru reacțiile chimice care permit organismului să producă energie.

Faptul că organismul produce foarte puțin alfa lipoic pe cont propriu și este inclus în EVOLOG se datorează capacității sale de a spori utilizarea de carbohidrati pentru stocarea corectă a energiei și utilizarea acesteia.

Extract de Banaba - Acest extract este un alt ingredient ce ajută la susținerea nivelului de glucoză sănătos și la susținerea digestiei sănătoase.

Este un perfect pentru a se potrivi in complexul puternic EVOLOG.

Complexul enzimatic ™ EVOZYME - Acest amestec de enzime personalizate a fost conceput special pentru nevoile de fizicul sportivilor. Amestecul său de enzime cu spectru complet a fost conceput pentru a vă ajuta nu numai să descompuneți proteinele în mod corespunzător, ci și să vă ajutați să descompuneți diferite tipuri de carbohidrați cu ușurință.

Cu EVOLOG nu trebuie să vă mai temeți de carbohidrați, iar mesele bogate in carbohidrati tocmai a devenit din nou cel mai bun prieten al vostru.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare

Se administreaza 1 capsula la fiecare masa bogata in carbohidrati, a nu se depasi 3 capsule in 24 de ore.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza! Produsul contine substante cu potential alergen: lapte, soia!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen