Vitamine pentru par, unghii si piele Natrol Hair, Skin & Nails gummies 90 de jeleuri Anterior Vitamine pentru par, unghii si piele Natrol Hair, Skin & Nails gummies 90 de jeleuri

Enzime digestive Natrol Digest Support 60 de capsule

60,00 RON
Stoc epuizat
SKU
VM38
Enzime digestive
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Flacon cu 60 de capsule

Natrol Digest Support este o formulă complexă cu enzime proteolitice, lipolitice și amilolitice, plus HemiSEB. Enzimele digestive ne descompun alimentele în substanțe nutritive, astfel încât organismul nostru să le poată absorbi. Dacă nu avem suficiente enzime digestive, nu ne putem descompune mâncarea.

Suportul Natrol Digest ajută sistemul digestiv să elimine minuțios și eficient alimentele, crescând astfel disponibilitatea de nutrienți pentru organismul tău. Înainte ca oricare dintre alimentele pe care le mâncăm să ajungă în celulele corpului nostru, toată proteina este descompusă în aminoacizi, grăsimile în acizi grași și carbohidrații în glucoză. Enzimele digestive, produse în principal în pancreas și intestinul subțire, ne descompun alimentele în nutrienți, astfel încât corpul nostru să le poată absorbi.

Dacă nu avem suficiente enzime digestive, nu ne putem descompune mâncarea.

Natrol Digest Support este un amestec multi-enzimatic care poate ajuta digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților.

O formulă complexă cu enzime proteolitice, lipolitice și amilolitice, plus HemiSEB, Natrol Digest Support oferă amestec complet de enzime digestive.

Suport Natrol Digest:

• Enzime proteolitice

• Enzime lipolitice

• Enzime amilolitice

• HemiSEB

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

natrol digest support

Mod Administrare

Se administreaza 2 capsule de 3 ori pe zi cu 30 de minute inainte de mesele principale.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni:

Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Alte Branduri