aminoacizi dy nutrition hit eaa 360g Anterior aminoacizi dy nutrition hit eaa 360g

enzime digestive evogen evozyme 60 capsule

169,00 RON
în stoc
SKU
SN 46
Enzime Digestive
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

EVOGEN EVOZYME 60 de capsule

Mâncarea este combustibil. Vă oferă energie, macro și micronutrienți și este esențiala pentru refacere si crestere corectă. Știm cu toții că partea cea mai grea de a arăta cât mai bine se bazează pe ceea ce se întâmplă în bucătărie. Cu toate acestea, stresul zilnic și cerințele lumii de astăzi fac acest lucru și mai greu din multe puncte de vedere, inclusiv producția proprie de enzime digestive de către organism. Dorim ca tu să te străduiești să fii cel mai bun din toate punctele de vedere posibil, motiv pentru care am conceput complexul nostru de enzime pentru a fi utilizat cu orice masă a zilei.

Acest amestec personalizat de enzime a fost conceput special pentru nevoile sportivilor si peroanelor active, poate fi găsit doar în Evogen Evozyme.

Amestecul de enzime cu spectru complet a fost conceput pentru a vă ajuta nu numai să descompuneți corect proteinele, ci și să vă ajute să descompuneți cu ușurință diferitele tipuri de carbohidrați și grăsimi. Acest lucru este esențial pentru succesul fizic atunci când încercați să construiți masa musculara sau atunci cand doriti sa va definiti.

Fiecare macronutrient contează și, dacă nu sunt descompusi si asimilati corespunzător, se pot risipi. Evozyme vă ajută să vă asigurați că acest lucru nu se întâmplă pentru a vă maximiza aportul alimentar la fiecare masă, în fiecare zi.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare

Se administreaza cate 1 capsula inainte de mesele principale.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

Produsul contine substante cu potential alergen: lapte, soia!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen