Arzator de grasime si celulita pentru femei DyNutrition Slender Cellulite&Fat Burner 450g Anterior Arzator de grasime si celulita pentru femei DyNutrition Slender Cellulite&Fat Burner 450g

Dorian Yates Pachet Masa Musculara Avansati

începand de la 559,00 RON Pret recomandat 619,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
PSN 5

Pachet suplimente masa musculara avansati / Pachete suplimente nutritive / Dorian Yates Nutrition

Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-60,00LEI

Dorian Yates Pachet Masa Musculara Avansati

Pachetul de suplimente masă musculară pentru avansați conține suplimente nutritive de calitate superioară ce au ca obiectiv principal creșterea performanțelor fizice, creșterea energiei, a rezistenței la efort, creștere în masă musculară și forță:

- 1 cutie de oxid nitric Blood & Guts Dorian Yates Nutrition ShadowLine

- 1 cutie de Game Changer Mass Dorian Yates Nutrition ShadowLine

- 1 cutie de creatina Dorian Yates Nutrition ShadowLine

- 1 cutie glutamina pura Dorian Yates Nutrition ShadowLine

- 1 shaker proteine Protein House.


Oxid nitric Dorian Yates Nutrition ShadowLine

Intensitatea este obligatorie la sală. Folosește Pre-workout Blood & Guts de la Dorian Yates și maximizează intensitatea antrenamentelor!

"Această nouă formulă de oxid nitric din Blood&Guts îmbină toate ingredientele necesare pentru a avea un antrenament reușit prin pregătirea corpului tău, mental si fiziologic." - Dorian Yates

Amestecul de ingrediente puternice susțin ;producția de oxid nitric și oferă pompare musculară maximă creșterea energiei, forței și rezistenței sportivului.

Fiecare servire conține:

- 6000 mg citrulina malat;

- 4000 mg arginină AKG;

- 3000 mg beta-alanina;

- 500 mg tirozina;

- 80 mg cafeina;

- 250 mg extract de frunza de ceai verde;

- 187 mg extract de portocale amare;

- 40 mg seminte de guarana;

- 2,5 mg extract de fructe de piper piper (95% piperină).


Creatina Dorian Yates Nutrition ShadowLine

Conține două tipuri de creatină - creatină monohidrat și creatină malat și alte ingrediente-cheie pentru creștere în masă musculară și forță.

The Creatine oferă pe fiecare servire:

- 3000 mg creatină malat;

- 3000 mg creatină monohidrat;

- 1000 mg beta alanină;

- 500 mg taurină.


Glutamina Dorian Yates Nutrition The Glutamine 300g

The Glutamine de la Dorian Yates este suplimentul nutritiv ideal post antrenament pentru refacere musculară, care se poate consuma și în zilele de odihnă pentru a grăbi procesul de refacere. 

Conține glutamina, care este cel mai abundent aminoacid din mușchi, cu rol foarte important în refacere musculară, fiind anticatabolic. Împreună cu beta glucanul, au rolul de a întări sistemul imunitar și de a ne feri de infecții.

Fiecare porție oferă 4.5 g de glutamină și 50 mg de beta-glucan.


Gainer Dorian Yates Nutriton Game Changer Mass 3kg

Gainer-ul Game Changer Mass este suplimentul nutritiv perfect dacă îți dorești creștere în greutate și creștere masă musculară de calitate, fără grăsime și fără retenție de apă

Conține un amestec din proteina din zer hidrolizat, concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer și cazeină hidrolizată. Această combinație de mai multe tipuri de proteine cu diferite faze de asimilare (rapidă, medie, lungă) susține un flux continuu de aminoacizi (6-8 ore). Astfel, se evită catabolismul, care este esențial atunci când dorești să crești în masă musculară și greutate.

Pe lângă proteine mai conține și 17 grame de aminoacizi BCAA și 3 grame de glutamină pentru refacere și creștere masă musculară, carbohidrați și un număr redus de grăsimi, doar calorii de calitate pentru a-ți atinge obiectivele.

Fiecare servire de Game Changer Mass îți oferă:

- 778 de kcal

- 56 g proteine de calitate

- 126 g carbohidrați

- 3000 mg glutamină

- 17000 mg aminoacizi BCAA


Aceste suplimente fac parte din gama de suplimente nutritive de calitate superioară ShadowLine, concepute de renumitul Dorian Yates, cu formule și ingrediente cheie pentru a-ți putea atinge obiectivele într-un timp cât mai scurt. Aceste formule nu se mai regăsesc la nici o altă companie de suplimente nutritive, pur și simplu sunt cele mai puternice suplimente nutritive!

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa de Blood&Guts inainte cu 30 de minute de inceperea antrenamentului, The Creatine cu 200 ml apa inainte de antrenament, 2 cupe de Game Changer Mass cu 300 ml apa sau lapte si 1 cupa The Glutamine imediat dupa antrenament si inca 2 cupe de Game Changer Mass si 1 cupa de glutamina seara inainte de culcare.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Dorian Yates Nutrition