Creatina

Creatina Dorian Yates Nutrition CREAGEN

Fii primul care evalueaza acest produs.

138,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Creatina Dorian Yates Nutrition
Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

Creatina Dorian Yates Nutrition CREAGEN 600 g (40 de serviri) - Cea mai mare descoperire în domeniul suplimentelor pe bază de creatină.

Efectele sale s-au dovedit a fi de 750% mai mari decât la produsele cu creatină obișnuite pentru construirea masei musculare și creșterea forței

Dorian Yates Nutrition CREAGEN este o formulă avansată de creatină, proiectată pentru a ajuta la construirea masei musculare la nivel genetic, declanșând sinteza proteinelor prin amestecul unic de ingrediente.

Dorian Yates Nutrition CREAGEN este un supliment de creatină cu eliberare prelungită de creatină în mușchi. Folosind o tehnologie specială, farmaceutică, concepută special pentru culturiști, CREAGEN a fost creat pentru a crește nivelul de creatină naturală în corp, în mușchi, de 15 ori mai mult decât în ​​mod normal, declanșând o creștere rapidă în masă musculară și forță.

Dorian Yates Nutrition CREAGEN lucrează pentru a menține nivelurile concentrațiilor de creatină ridicate, păstrând mușchii într-o stare anabolică pe tot parcursul zilei.

Dorian Yates Nutrition CREAGEN oferă disodiu de creatină care ajută la susținerea nivelurilor crescute de creatină în celulele musculare pe tot parcursul zilei. Creatina acționează prin furnizarea de energie către celulele musculare, prin generarea de adenozin-trifosfat (ATP), sursa de energie din mușchii noștri. S-a demonstrat în studiile clinice faptul că creatina poate crește în mod semnificativ masa musculară în mai puțin de două săptămâni. Creatina poate crește, de asemenea, volumul mușchilor prin hidratarea celulei musculare.

Dorian Yates Nutrition CREAGEN oferă, de asemenea, un amestec unic de ARN în acid ribonucleic complex 3, care lucrează pentru a ajuta la construirea masei musculare la nivel genetic, prin declanșarea sintezei de proteine. În fiecare celulă. Există structuri subcelulare numite ribozomi și acidul ribonucleic (ARN), care sunt implicate în sinteza proteinelor. În primul rând, ARN-ul ribozomal (ARNr) se adună împreună ca un grup pentru a forma un complex, în care se formează proteine.

Cu alte cuvinte, CREAGEN pur și simplu crește propriul ciclu de construire a proteinelor din organism.

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Dorian Yates Nutrition
aroma Nu
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (15g) cu 200 ml apa rece cu 15-20 de minute inainte de antrenament!

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Compozitie Nutritiva

creagen-supp-facts.jpg

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Da o nota acestui produs 0 din 5