colagen dy nutrition collagen complex 300g Anterior dy nutrition collagen complex 300g

creatina dy nutrition creatine complex 390g

începand de la 149,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
CRE-14
Creatina Complex / 4 tipuri de creatina / 60 de serviri
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

DORIAN YATES NUTRITION CREATINE COMPLEX 390g ( 60 de serviri)

DY Nutrition vine piata suplimentelor nutritive cu o noua versiune de creatina la pliculete, o creatina compusa din mai multe tipuri de creatina usor de administrat, fara faza de incarcare, fara agenti de umplutura si fara arome greu de baut.

Creatine Complex este beneficiul suprem pe care îl poate oferi o creatina datorita celor 4 tipuri de creatina, împreună, oferă un efect maxim.

Formula noastră unică de creatină conține 

3000 mg creatină monohidrat

1000 mg clorhidrat de creatină

1000 mg ester etilic de creatină

500 mg tri-creatină malat.

Creatina monohidrat este practic standardul de aur al suplimentelor nutritive pe baza de creatina si al suplimentelor nutritive in general, cand vorbim de crestere in forta si masa musculara NU putem sa nu vorbim si de rolul si eficienta creatinei monohidrat.

Clorhidratul de creatină este creatina legată de acidul clorhidric (în mod surprinzător) contribuind la îmbunătățirea absorbției.

Creatina etil ester (CEE) are adăugarea unei grupări etilice care se pretează din nou la o mai bună absorbție.

În cele din urmă, tri-creatina malat este ca malat de di-creatină numai cu 3 molecule de creatină, mai degrabă decât, ați ghicit, 2 molecule de creatină care sunt legate de o moleculă de acid malic, o caracteristică care îl face mai solubil și, astfel, ajută la absorbție.

Rezultatul acestei combinații inteligente este o absorbție mai bună, rezultate mai bune, o mai buna eficienta și un supliment de creatină pe care te poti baza atunci cand vrei sa cresti in forta si masa musculara.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 pliculet cu 250 ml apa inainte de antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Dorian Yates Nutrition