Creatina complexa Dy Nutrition The Creatine Limited Edition 316g

începand de la 135,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
CRE-45
Complex din mai multe tipuri de creatina cu beta alanina si taurina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

DY NUTRITION THE CREATINE LIMITED EDITION 316g (39 de portiii)

Dorian Yates Nutrition vine cu o editie limitata de creatina, extrem de puternica si eficienta. Aceasta creatina este o combinație din mai multe tipuri de creatina, si anume

3 grame de creatină monohidrat, 3 grame de malat de tri-creatină, beta alanina, taurina, care crește semnificativ performanța sportiva și forta generală în sală.

Fortificată cu o cantitate subtilă de beta-alanină și taurină, Creatina îmbunătățește contracțiile musculare și îmbunătățește metabolismul celular, luptă împotriva oboselii în timpul celor mai grele seturi.

THE CREATINE, scopul DY Nutrition a fost de a produce cea mai absorbabilă formulă de creatină creată vreodată în nutriția sportivă, o formulă care maximizează forta și îmbunătățește performanța sportiva, atat pe forta cat si pe rezistenta musculara datorita prezentei de beta alanina. 

Au reușit acest lucru prin adăugarea unei doze subtile de Beta-Alanină, alături de Taurină și vitaminele esențiale, pentru a ajuta la reducerea oboselii și pentru a completa efectele puternice ale creatinei.

DY Creatine Cum funcționează:

Creatina monohidrat a fost folosită și studiată de zeci de ani. Este eficienta atât pentru creșterea fortei, vitezei si a masei musculare. Creatina permite mușchilor tăi să producă energie în timpul ridicării de greutati sau a exercițiilor de mare intensitate.

Creatina joacă un rol important în semnalizarea celulară, ceea ce înseamnă o conexiune mai bună minte-mușchi dandu-i capacitatea muschiului de a se contracta mai rapid si mai puernic. De asemenea, ajută la repararea și creșterea țesutului muscular. Studiile au arătat că reduce descompunerea proteinelor, ceea ce înseamnă că mai multe proteine ​​sunt folosite pentru a vă repara țesutul muscular după exercițiul fizic.

Creatina vă va face să vă măriți numărul de repetari în fiecare sesiune de antrenament, care este un factor cheie în creșterea musculară pe termen lung.

Creatina mărește, de asemenea, hidratarea celulară pentru o pompare musculara mai buna, care la rândul ei sprijină mușchii să devină mai plini.

Malatul de tri-creatină îți crește nivelul de anduranță, ceea ce înseamnă mai mult antrenament și un timp mai redus de refacere, transformând fiecare antrenament într-un mod mai eficient pentru a construi țesut muscular slab și a pierde kilogramele în plus. Este, de asemenea, cea mai absorbabilă formă de creatină.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa inainte de antrenament.
Brand Dorian Yates Nutrition