Proteina din Zer Izolat Yava Labs Pure Iso Whey 2kg Anterior Proteina din Zer Izolat Yava Labs Pure Iso Whey 2kg

creatina capsule nutrend creatine compressed caps 120

85,00 RON
în stoc
SKU
CRE-42
Creatina capsule
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

NUTREND CREATINE COMPRESSED CAPS 120 DE CAPSULE (40 de portii)

O doză specială de creatină monohidrat închisă în capsule speciale de celuloză pentru a asigura utilizarea maximă a creatinei în organism. Aceste capsule sunt rezistente la pH-ul scăzut din stomac și permit transportarea creatinei într-un mediu mai favorabil în tractul digestiv. O doză specială de creatină monohidrat închisă în capsule speciale de celuloză pentru a asigura utilizarea maximă a creatinei în organism.

Aceste capsule sunt rezistente la pH-ul scăzut din stomac și permit transportarea creatinei într-un mediu mai favorabil în tractul digestiv. Creatina este un compus azotat care se găsește predominant în mușchii scheletici din organism și nivelul său scade în timpul activității fizice intense.

Suplimentarea regulată cu creatină crește performanța musculară, mai ales în timpul antrenamentelor intense. Pentru a-și spori efectul, vă recomandăm să îl utilizați în așa-numitele cicluri de creatină. Efectul benefic poate fi obținut prin luarea a cel puțin 3 g de creatină pe doză zilnică.

Doza recomandată: o doză zilnică maximă este de 3 capsule.

Luați în mod regulat timp de 4 săptămâni. Odată ce perioada de 4 săptămâni a fost încheiată, luați o pauză de la utilizarea produsului timp de cel puțin 4-6 săptămâni.

Se recomandă combinarea cu consumul de carbohidrați (de exemplu, fulgi de ovaz, miere de albine, etc). Consumati creatina cu o cantitate suficientă de apă.

Nu depășiți doza recomandată.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 3 capsule cu apa inainte de antrenament.
Brand Nutrend