Proteine masa musculara Need Pure Mass Gainer 4,5 kg Anterior  Need Pure Mass Gainer 4,5 kg

Complex pentru intarirea sistemul imunitar Need Immune complex pack

Pret/buc 99,00 RON Pret recomandat 175,00 RON
în stoc
SKU
VM 56
Complex pentru intarirea sistemului imunitar / Vitamine, minerale, antioxidanti, extracte din plante
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
-76,00LEI

IMMUNE COMPLEX ™ PACK ( 2 flacoane de 90 si 30 de capsule) formula pentru 30 de zile 

IMMUNE COMPLEX PACK de la NEED® este un supliment alimentar de ultimă generație, dezvoltat de nutriționiști experți in sistem imunitar, bazat pe ultimele studii științifice despre contribuirea la consolidarea apărării noastre asupra virusilor.

IMMUNE COMPLEX  PACK este compus din 7 ingrediente principale și 2 brevete exclusive cu o valoare nutritivă ridicată, concepute pentru a vă ajuta să mențineți un sistem imunitar puternic și actualizat la cele mai noi provocari.

Printre ingredientele sale selectate, IMMUNE COMPLEX PACK conține ingrediente active organice și vitamine -N-acetilcisteină, acid alfa-lipoic, vitamina B1, vitamina C și vitamina D - care acoperă cel puțin 100% din cantitatea zilnică de nutrienți recomandată de autoritățile sanitare, două brevete de plante

-CURQFEN® și BIOPERINE® - care ajută la absorbția și tranzitul tuturor substanțelor nutritive prezente în FORMULA IMMUNE COMPLEX, precum și a mineralelor, esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar, cum ar fi zincul și seleniul.

PRINCIPALELE BENEFICII ALE FOLOSIRII COMPLEXULUI IMMUNE NEED®

- PROTECȚIE EXTRA CONTRA INFECȚIILOR VIRALE

- SISTEM IMUNITAR PUTERNIC

- ACOPERA 100% DIN NECESARUL ZILEI DE VITAMINE ȘI MINERALE

- PERFECT ÎN SITUAȚII DE STRES RIDICAT

- IDEAL IN PERIOADELE IN CARE SE SCHIMBA BRUSC TEMPERATURA SAU INTRE ANOTIMPURI

- PROTECȚIE EXTRA CONTRA INFECȚIILOR BACTERIALE

- COMPLEX PUTERNIC DOAR PENTRU ADULTI

Pentru a ajuta la menținerea sistemului imunitar la maxim, NEED® IMMUNE COMPLEX oferă o serie de nutrienți naturali care pot contribui la funcționarea corespunzătoare a acestuia.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ingredientele principale NEED® IMMUNE COMPLEX și brevetele exclusive colaborează pentru a ne menține sănătos sistemul imunitar, ceea ce oferă elementul diferențiator care face din acest supliment opțiunea potrivită pentru consolidarea apărării noastre împotriva bacteriilor și a altor infecții virale și bacteriene.

FORMULA DIN CELE MAI BUNE MATERII PRIME NEED® IMMUNE COMPLEX conține cele mai inovatoare ingrediente de cea mai bună calitate.

CURQFEN®, extract de 100% curcumină bio și galctomannane de pădure. Acest brevet fabricat în India în conformitate cu cele mai stricte standarde alimentare sigure conține turmeric de cea mai înaltă calitate, cea mai rapida absorbție disponibilă pe piața suplimentelor naturale.

Fibrele sale 100% organice de fenugreek își îmbunătățesc bio-disponibilitatea, contribuind la transportul curcuminoizilor direct în inima celulelor, unde își desfășoară efectele benefice.

CURQFEN® este 100% bio, fara aditivi, potrivit pentru vegetarieni.

BIOPERINE® este un complex patentat format din cel puțin 95% din piperină. Deși principala caracteristică a piperinei este capacitatea sa de a stimula termogeneza, diverse studii au arătat că Bioperine® are o cantitate suficientă de piperină pentru a îmbunătăți biodisponibilitatea și timpul de înjumătățire a unor substanțe nutritive, cum ar fi beta-carotenii, curcumina, vitamina C, vitamina B6 sau seleniu. Capacitatea sa este demonstrată și de concentrațiile plasmatice crescute ale diferitelor medicamente și suplimente, crescând efectiv efectele benefice ale acestora asupra organismului.

Piperina este un extract natural de alcaloizi care este extras în principal din ardeiul negru (Piper Nigrum L.) și este responsabil pentru aroma picantă a acestui condiment. NEED® IMMUNE COMPLEX poate fi luat constant tot timpul anului, este perfect pentru a face față situațiilor stresante, perioadelor solicitante sau în timpul schimbărilor sezoniere.

CAPSULE ORIGINALE 100% VEGANE V CAPS PREMIER VEGETARIAN CAPSULE

La nivel global - capsulă vegetală premium acceptată. Ecologic - adecvat în UE pentru utilizare cu ingrediente organice

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

need-immune-complex

Mod Administrare

Se administreaza 3 capsule din Immune Complex si 1 capsula din NAC Acetyl L-Cysteina dimineata dupa micul dejun.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand NeedSupps