Supliment Colagen Universal Nutrition 300g Anterior Supliment Colagen Universal Nutrition 300g

Colagen pur Doctor's Best Pure Collagen Types 1-3 powder 200g

85,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AL 1
Articulatii, par, unghii si piele.
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Doctor' S Best 200g (30 de serviri)

Cele mai bune tipuri de colagen 1 și 3 de la Doctor'S Best susțin părul, pielea, unghiile, tendoanele, ligamentele și oasele. De asemenea, sprijină mobilitatea și calitatea vieții. Colagenul este proteina structurală principală din articulațiile organismului.

Cele mai bune tipuri de colagen 1 și 3 conține proteina ​​pura de colagen hidrolizata enzimatic în aminoacizi , componente pentru o utilizare optimă de către organism.

Colagenul de tip 1 este cea mai abundentă proteină din corpul uman și proteina principală care se găsește în piele, oferind rezistența la rezistență.

Colagenul de tip 3 se găsește la niveluri ridicate în țesutul cardiovascular și în pielea nou dezvoltată. Tipurile de colagen 1 și 3 se găsesc adesea împreună în aceleași țesuturi, deoarece fiecare formă completează integritatea structurală a celeilalte. Sinteza de colagen este un proces continuu de-a lungul vieții. Colagenul este esențial pentru creștere și reparație. Întinerirea și reînnoirea fiecărui țesut din întregul corp necesită producerea de colagen nou sintetizat. Cu toate acestea, acest proces poate deveni mai puțin eficient pe măsură ce îmbătrânim ducând la o reînnoire scăzută a țesutului vechi. Aceasta se manifestă intern ca o eficiență diminuată a funcției organului și a țesuturilor.

Pe măsură ce pielea îmbătrânește, nivelurile de colagen de tipuri 1 și 3, precum și elastina, scad în derm, ceea ce duce la pierderea elasticității. Acest efect al îmbătrânirii are ca rezultat apariția ridurilor, a liniilor fine, a petelor și a decolorării pielii și a unui aspect îmbătrânit.

Cele mai bune tipuri de colagen 1 și 3 de la Doctor'S Best oferă aminoacizi care constituie blocuri pentru creșterea, menținerea și integritatea țesuturilor bogate în colagen. Aceasta susține întinerirea structurii sănătoase a organismului pe măsură ce îmbătrânește.

- Cele mai bune tipuri de colagen 1 și 3 susțin părul, pielea, unghiile, tendoanele, ligamentele și oasele.

- Sprijină confortul comun, mobilitatea și calitatea vieții.

- Colagenul este proteina structurală principală din articulațiile sănătoasa, ajută la furnizarea de blocuri pentru țesuturile sănătoase.

- Cele mai bune tipuri de colagen 1 și 3 conțin proteine ​​pure de colagen hidrolizat enzimatic în peptide cu greutate moleculară mică pentru o utilizare optimă de către organism.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa(6,6g) cu 200 ml apa si se serveste pe stomacul gol inainte de o masa.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos! Acest produs este contraindicat minorilor!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Alte Branduri