colagen evogen collagen plus hydration 351g Anterior colagen evogen collagen plus hydration 351g

Colagen pentru femei Beauty Collagen Peptides 150g

85,00 RON
Stoc epuizat
SKU
ASL2
Colagen pentru femei Beauty Collagen
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
BESTSELLER

Flacon de 150g (60 de serviri)

Beauty Collagen Peptides de la vplab nu au decât un singur ingredient în interior - 100% VERISOL®Hagen colagen hidrolizat.

Peptidele de colagen bioactiv VERISOL® sunt special optimizate pentru îmbunătățirea aspectului pielii, creșterea elasticității pielii și reducerea adâncimii ridurilor, precum și întărirea unghiilor în doar patru săptămâni.

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine ​​din organism și componenta structurală majoră a pielii, cuprinzând aproximativ 80% din masa sa uscată. Corpul produce colagen în mod natural, însă începe să scadă odată cu înaintarea în vârstă, determinând pielea și unghiile să se subțieze și să piardă umiditatea. Producția de colagen este, de asemenea, afectată de factori endogeni și de mediu, inclusiv radiații ultraviolete, hormoni și nutriție.

Peptidele de colagen de frumusețe pot influența metabolismul colagenului pielii direct din interior. Această acțiune combate pierderea de colagen din straturile dermice prin stimularea producției de colagen nou de către celulele pielii.

Rezultatul este: creșterea producției de colagen cu până la 65%, ceea ce duce la o piele mai plină și mai neteda, la scăderea aspectului liniilor fine și a ridurilor, la îmbunătățirea elasticității pielii, la reducerea celulitei și la creșterea mai rapidă a unghiilor.

Peptidele de colagen sunt ușor de digerat și cu o absorbite rapida de organism.

Produsul  nu conține zahăr și grăsimi, nici culori artificiale, îndulcitori, conservanți sau arome.

Peptidele de colagen Beauty se dizolvă instantaneu în orice lichid rece, fără a lăsa urme.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa(2,5g) cu bautura preferata oricand in timpul zilei.
Brand Alte Branduri