colagen dy nutrition collagen complex 300g Anterior dy nutrition collagen complex 300g

colagen lichid hidrolizat nutrend collagen liquid 500ml

70,00 RON
în stoc
SKU
colagen lichid hidrolizat nutrend collagen liquid 500ml
Colagen lichid hidrolizat
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

NUTREND COLLAGEN LIQUID 500ml (20 de serviri)

Formă lichidă de colagen hidrolizat, îmbogățit cu cupru, vitaminele B6, B12, biotină și Vitamina C, susținând funcționarea normală a vaselor de sânge, oaselor, cartilajelor, gingii, dinți și piele.

Concentrat lichid destinat diluării cu apă sau consumului direct bogat în peptide de colagen.

Este îmbogățit cu vitamina C care ajută la producția optimă de colagen și la starea bună a vaselor, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii și a dinților.

Împreună cu vitaminele suplimentare B6 și B12, susține în continuare funcționarea normală a sistemului imunitar și este util în lupta împotriva oboselii și epuizării. Este important ca dieta noastra sa contina o cantitate optima de cupru pentru a mentine tesutul conjunctiv normal si vei aprecia biotina pentru mentinerea pielii si a mucoaselor normale.

Fiecare servire de 25 ml contine 11.000 mg de colagen hidrolizat într-o singură servire vitaminele C, B6, B12, biotina, cupru

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare Se administreaza 25 ml inainte de o masa pe stomacul gol. Atenție: Supliment alimentar cu îndulcitori. Peptide de colagen îmbogățite cu vitamine și cupru. Nu înlocuiește o dietă variată. Nu este destinat copiilor sub 12 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de căldură, îngheț și umiditate. Nu depășiți doza recomandată.
Brand Nutrend