Bidon de apa Gold's Gym Waterjug 2,2 L Anterior Bidon de apa Gold'sGym Waterjug 2L

Citrulina Genetic Nutrition Citrulline Polyhydrate 200g

89,00 RON
în stoc
SKU
ON 48
Oxid nitric fara stimulenti
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
BESTSELLER

Ce este Citrulina Polyhidrat de la Genetic Nutrition?

Citrulina este unul dintre cele mai eficiente stimulatoare de oxid nitric de pe piață. Acesta vă va oferi o pompare musculara incredibila și un aport crescut de sânge, nutrienți și oxigen pentru mușchi. La fel ca arginina, este un compus total benign, natural, cu efecte semnificativ mai puternice decat stimulentii.Adevărata inovație nu este malatul de citrulină, ci combinația potențialului rapel natural de oxid nitric cu tehnologia unică de tamponare a polhidraților Genetic Nutrition. Rezultatul este cel mai biodisponibil, unic efect suplimentar de malat citrulinic pe care îl poti cumpara.Datorită eficientei sale Citrulline Polyhydrate va avea efecte vizibile asupra hipertrofiei musculare și a creșterilor in forță. Dacă te antrenezi cu Citrulline Polyhydrate, vei putea să te antrenezi mai mult, mai tare și mai eficient; și datorită efectelor sale benefice asupra durerilor și refacerii musculare, puteți face acest lucru fără a risca să depășiți în timp ce experimentați câștiguri mai rapide și mai pronunțate ca niciodată.

De ce Citrulina Polihidrat este superioară produselor obișnuite cu malat de citrulină?

Citrulline Polyhdrate folosește aceeași tehnologie unică de tamponare a polihidratului pe care o cunoașteți de la Creatină Polihidrat, Glutamină Polihidrat, Arginină Polhidrat și DAA Polihidrat. Oricât de diferite pot fi aceste produse, toate au un lucru în comun: o biodisponibilitate inegalabilă, căreia i se datorează combinația unică a unui tampon acid care protejează ingredientele active de a fi distruse de acidul stomacului și o doză exact asortată de bacterii probiotice care cresc absorbția și biodisponibilitatea Citrulline Polyhydrate, este semnificativ mai puternic decât malatul de citrulina obișnuit. Cu aproape 100% din compusul activ este de fapt absorbit, Citrulline Polyhydrate va produce rezultate maxime în doze minime. Citrulina și efectele sale asupra producției de oxid nitric Citrulina este un aminoacid natural care este implicat într-o întreagă serie de procese biologice din corpul nostru. Pentru culturisti, cel mai important dintre aceste procese este probabil producerea de oxid nitric. Substanța responsabilă pentru lărgirea arterelor, creșterea aportului de oxigen la mușchi și creșterea pomparii musculare pe care o simțiți în timpul antrenamentului.

Care sunt avantajele unei producții sporite de oxid nitric?

Oxidul nitric este prezent în stratul interior al vaselor de sânge. În acele așa-numite celule endoteliale, acționează ca o moleculă de mesagerie care determină relaxarea musculaturii vaselor de sânge. Arterele se lărgesc și crește fluxul sanguin. În timp ce vă antrenați veți simți acest efect sub formă de o vascularizare crescută. Acestea sunt încă cele mai evidente beneficii care vor fi completate de o creștere a aportului de sânge, oxigen, nutrienți și hormoni în timpul antrenamentelor. Creșterea indusă de citrulină în aportul de oxigen și nutrienți vă va permite astfel să vă antrenați mai mult și mai tare ca niciodată. Furnizarea optimă de hormoni va permite creșterea maximă a forței și a mărimii, iar eliminarea accelerată a deșeurilor metabolice va amâna debutul oboselii musculare, va accelera refacerea dvs. și va reduce riscul de suprasolicitare.

Care sunt principalele beneficii ale Genetic Nutrition Citrulline Polyhydrate:

- Creșteri semnificative ale producției de oxid nitric

- Pompare musculara extrema

- Bazat pe un aminoacid natural, nepericulos

- Cresterea musculara si forta crescuta

- Debut amânat de oboseală

- Refacerea mai rapidă între seturi și antrenamente

- Îmbunătățirea aportului de nutrienți, oxigen și hormoni pentru muschi

- Previne supra-acidificarea mușchilor antrenați

- Reduce durerile musculare după antrenamente

- Crește utilizarea și producția de ATP

- Crește sinteza proteinelor

- Biodisponibilitate superioară

- Absorbție rapidă și completă

- Tamponat inovativ pentru stabilitate moleculară maximă în tractul digestiv

- S-au adăugat probiotice pentru o biodisponibilitate crescută

- 100% fără stimulenti, poate fi utilizat atat dimineata cat si seara

- Fără umpluturi sau aditivi

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

citrulina polyhydrate

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa inainte de antrenament cu 20 de minute pe stomacul gol.In zilele fara antrenament se administreaza dimineata pe stomacul gol.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni:

Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Alte Branduri
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taCitrulina Genetic Nutrition Citrulline Polyhydrate 200g