Gainer Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass 3kg Anterior gainer masa musculara dorian yates nutrition game changer mass 3 kg

Carnitina lichida Dorian Yates Nutrition L-Carnitine 3000 liquid shot 25 ml

începand de la 6,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
AG48
Arzator de grasime
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Carnitina lichida Dorian Yates Nutrition L-Carnitine 3000 liquid shot 25 ml

Capacitatea L-Carnitinei de a crește producția de energie a corpului uman prin consumul rezervelor de grăsime îl face un arzător eficient de grăsimi. În interiorul celulelor corpului, L-Carnitina ajută la transportul acizilor grași în mitocondrii, unde pot fi arse pentru energie. În afară de această proprietate metabolică, s-a dovedit că L-Carnitina îmbunătățește funcțiile neurologice ale creierului și facilitează coordonarea musculară a organismului.

Deoarece L-carnitina ajută la creșterea funcției mitocondriale, ea joacă un rol cheie în lupta organismului împotriva bolilor.

L-Carnitina L-Tartrat este o forma de Carnitină mai eficienta și mai rapid absorbita. Acesta combate durerile musculare și ajută la refacerea țesuturilor în timpul și după exercițiile fizice.

Vitamina C este un puternic antioxidant care stimulează sistemul imunitar. De asemenea, ajută globulele albe să funcționeze mai eficient, întărind sistemul de apărare al pielii tale. Vitamina C susține producția naturală de L-Carnitină în corp, îmbunătățind în continuare eforturile de pierdere a grăsimii. De asemenea, poate scădea factorii de risc ai bolilor de inimă, inclusiv colesterolul LDL „rău” și trigliceridele din sânge.

Vitamina B5 sau acidul Pantotenic se găsește în mod natural în majoritatea alimentelor. Vitamina B5 ajută la transformarea alimentelor în glucoză folosit ca energie pentru organismul uman. În afară de aceasta, Vitamina B5 ajută organismul să descompună grăsimile și carbohidrații, sporind în continuare eforturile de a pierde excesul de kilograme.

Vitamina B6 este o vitamină necesară care ajută la procesarea glucozei, grăsimilor și proteinelor. Îți ajută corpul să ardă și mai multă grăsime prin accelerarea descompunerii zahărului și a grăsimilor, înainte de a fi absorbit de organism.

Cromul este un tip de mineral care se găsește în mod natural într-o multitudine de alimente. Poate îmbunătăți nivelul de zahăr din sânge, îmbunătățind răspunsul organismului la insulină. Cromul va reduce pofta de mâncare și in general pofta de dulce, ajutând în continuare eforturile de umbrire a excesului de greutate și grăsime.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

dorian yates l-carnitine shot

Mod Administrare

Se administreaza 1 shot (25 ml) inainte de antrenament.

Atentie:

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut pentru o dietă variată.

Se recomandă o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compușii produsului.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

În cazul sarcinii sau alăptării, trebuie să vă consultați medicul înainte de a consuma produsul.

Fabricat într-o fabrica care prelucrează și soia, ouă și produse din nuci.

Brand Dorian Yates Nutrition